Meghökkentő, pónilovas szerelésben premierezett Susan Sarandon fia

Forrás: AFP -
póniló ruha Zoolander 2 Miles Robbins Susan Sarandon premier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem bízta a véletlenre a Zoolander második részének New York-i premierjét a világhírű színésznő fia, Miles Robbins - fotó!

Korábban már maga Susan Sarandon is beszélt arról, hogy fia, Miles Robbins előszeretettel bújik női ruhákba. A 23 éves srác, aki szintén színészként jegyzi magát, nem cáfolt rá erre az állításra: a Zoolander című film második részének New York-i bemutatóján egy pónilovas, nagyon feltűnő öltönyben, nadrág nélkül jelent meg a vörös szőnyegen.

Forrás: AFP

Figyelemfelkeltő, az biztos!

Sztárok stílusa: Ónodi Eszterhttp://www.life.hu/trend/20160208-onodi-eszter-szineszno-a-stilusarol-meselt.htmlFinom, nőies, mégis vagány – így írható le három szóval a Jászai Mari-díjas színésznő, Ónodi Eszter stílusa, aki számtalan filmben és színházi darabban kápráztatta már el tehetségével és kisugárzásával a magyar közönséget. Trend--Ashley Graham plus size modell újra a pozitív testképért harcolhttp://www.life.hu/trend/20160210-ashley-graham-plus-size-modell-a-sports-illustrated-es-a-the-body-kampany-modellje-lett.htmlA világ egyik legsikeresebb plus size modellje rögtön két új kampányban is részt vesz: bekerült a legendás Sports Illustrated modelljei közé, illetve a Lane Bryant The Body elnevezésű projektjébe is. TrendOrigoA tökéletes hótaposó három titkahttp://www.life.hu/trend/20160207-labbelik-teli-sportokhoz.htmlBármilyen téli sportot választasz, bármelyik hegycsúcsot veszed célba, megbízható lábbeli nélkül el se indulj. A mínusz fokokban és a hóban egy meleg, vízálló csizma alapfelszerelés. Trend--Így készítsd el a tökéletes Valentin-napi sminkethttp://www.life.hu/trend/20160208-valentin-napi-smink-larion-oscartol.htmlKészen állsz újra meghódítani a szerelmedet? Csábíts lágy és krémes textúrákkal, amelyek újraértelmezik a sminkelés szabályait. Legyél egyszerre légies és ellenállhatatlanul titokzatos Larion Oscar segítségével. TrendThinkstockHoppá! Mi történt Voksán Virág szemöldökével?http://www.life.hu/trend/20160209-voksan-virag-playmate-szemoldoke-meg-a-dekoltazsarol-is-elvonta-a-figyelmunket.htmlA playmate dögös dekoltázsáról is elvonta a figyelmünket az igencsak vastagra festett szemöldöke - vajon megcsúszott az ecset? Trend--Palvin Barbi a világ legdögösebb fürdőruhás modelljei közötthttp://www.life.hu/trend/20160209-palvin-barbara-magyar-modell-a-sports-illustrated-furdoruhas-magazin-kulonszamaban-vetkozik.htmlBarbi egy szexi videóban jelentette be, hogy a Sports Illustrated bikinismagazin különszámában fog szerepelni. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.