felismerhetetlen smink Cindy Crawford
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szupermodell mindenféle cicoma nélkül lépett ki az utcára, ahol lencsevégre is kapták a szemfüles fotósok. A sztár nem is hasonlít így önmagára.

Cindy Crawford hamarosan ötvenéves lesz. Hiába merültek fel először a pletykák, hogy az ötödik X-et elérve visszavonul, másnap maga a modell hazudtolt meg minden ilyen híresztelést. Kora ellenére jó formában van, de azért a smink az ő kinézetén is sokat javít. Ugyan nincs mit szégyellnie, de így félelmetes és szinte felismerhetetlen az arca!

Forrás: NORTHFOTO
Próbáld ki! Natúr smink randirahttp://www.life.hu/trend/20160208-termeszetes-smink-randira.htmlA természetes szépség híve vagy? Randira is választhatsz egyszerű és letisztult sminket, ami kiemeli a kisugárzásodat. Várady Polett megmutatja, hogyan készíts natúr, mégis csábító make-upot! Trend--Magyar sztárok, akik plasztikáztattakhttp://www.life.hu/trend/20160209-magyar-sztarok-akik-plasztikaztattak.htmlRubint Réka, Szűcs Judith, Keresztes Ildikó – csak néhány név azon magyar sztárok közül, akik úgy gondolják, hogy a plasztikára bizonyos esetekben igenis szükség van, mert mindenek előtt fontos, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. Trend--Alapdarabok a téli sportok szerelmeseinekhttp://www.life.hu/trend/20160208-ilyen-a-tokeletes-teli-sportruhazat.htmlA téli sportok szerelmeseinek jól fel kell készülni a szezonra, a speciális időjárási körülmények ugyanis speciális felszereléseket igényelnek. Íme, néhány alapvető holmi, amivel bátran belevághatsz kedvenc szabadtéri sportodba. Trend--5+1 dolog, amit megtehetsz a ragyogó és egészséges bőrérthttp://www.life.hu/trend/20160210-kevesebb-szolarium-tobb-apolas-es-lemosott-smink-is-az-egeszseges-bor-titkai.htmlVannak bizonyos örökérvényű szabályok, amiket jó lenne betartani, ha tíz év múlva is szép bőrt szeretnénk magunknak. TrendThinkstockÍgy tündökölt Palvin Barbi a világsztárok között - Dögös szettek az amfAR gáláról!http://www.life.hu/trend/20160211-a-legjobb-es-legrosszabb-ruhak-a-new-yorki-amfar-galarol.htmlSzerdán este tartották az amfAR gálát New yorkban, ahol ezúttal is rengeteg híresség gyűlt össze: a jótékonysági eseményen még Palvin Barbi is megjelent. Nézzük kik voltak a legjobban és legrosszabban öltözött sztárok! TrendAFPHoppá! Hien leborotválta a haját?http://www.life.hu/trend/20160211-hien-enekesno-legutobb-kozzetett-fotojan-ugy-tunik-hogy-leborotvalta-a-hajat.htmlAz énekesnőt már korábban is láthattuk félig leborotvált fejjel, ám most legújabb Insta-fotóján, ismét ilyen frizurával látható. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.