Gwyneth Paltrow: "Nem zavarnak az ősz hajszálak és a ráncok"

Forrás: AFP/Steven Henry -
színésznő öregedés Gwyneth Paltrow szépség őszülés külső ránc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 43 éves színésznő állítása szerint egyáltalán nem tart az öregedéstől, és szexszel igyekszik megőrizni fiatalos ragyogását.

A köztudottan egészségmániás Gwyneth Paltrow szerint az égvilágon semmi gond nincs azzal, ha az ember lánya öregszik.

Forrás: AFP/Steven Henry

Világsztárok, akik okos tanácsaikkkal megváltanák a világot

Vajon nekik nem elég a vörös szőnyeg, a kasszasikerek és a csillogás? Ők úgy érzik, biztosan tudják a szépség, a siker, a tökéletesség titkát? Nem egy világsztár érezte azt az utóbbi években, hogy minél több embernek szeretne nagyon okos tanácsokat osztogatni. Egy csokorba szedtük azokat a hírességeket, akik a világhálón is próbálgatják magukat - kattints ide a cikkért!

Meghökkentő, pónilovas szerelésben premierezett Susan Sarandon fiahttp://www.life.hu/trend/20160210-susan-sarandon-szineszno-fia-miles-robbins-meghokkento-ponilovas-szerelesben-premierezett.htmlNem bízta a véletlenre a Zoolander második részének New York-i premierjét a világhírű színésznő fia, Miles Robbins - fotó! Trend--Magyar sztárok, akik plasztikáztattakhttp://www.life.hu/trend/20160209-magyar-sztarok-akik-plasztikaztattak.htmlRubint Réka, Szűcs Judith, Keresztes Ildikó – csak néhány név azon magyar sztárok közül, akik úgy gondolják, hogy a plasztikára bizonyos esetekben igenis szükség van, mert mindenek előtt fontos, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. Trend--Próbáld ki! Natúr smink randirahttp://www.life.hu/trend/20160208-termeszetes-smink-randira.htmlA természetes szépség híve vagy? Randira is választhatsz egyszerű és letisztult sminket, ami kiemeli a kisugárzásodat. Várady Polett megmutatja, hogyan készíts natúr, mégis csábító make-upot! Trend--5+1 dolog, amit megtehetsz a ragyogó és egészséges bőrérthttp://www.life.hu/trend/20160210-kevesebb-szolarium-tobb-apolas-es-lemosott-smink-is-az-egeszseges-bor-titkai.htmlVannak bizonyos örökérvényű szabályok, amiket jó lenne betartani, ha tíz év múlva is szép bőrt szeretnénk magunknak. TrendThinkstockA csábítás művészete! Szexi fehérneműk Valentin-naprahttp://www.life.hu/trend/20160203-csabits-szexi-fehernemukben-valentin-napon.htmlA szerelmesek napjának elengedhetetlen kelléke a dögös fehérnemű. Használd ki ezt a jeles alkalmat, és lepd meg a párodat valami igazán csábítóval! TrendThinkstockVadító ajkakkal tündököl a várandós Csobot Adélhttp://www.life.hu/trend/20160211-csobot-adel-vadito-ajkakkal-tundokolt-es-voros-ruzzsal-festette-ki-a-szajat.htmlAz énekesnő gyönyörű kismama, ezt pedig egy dögös szelfivel bizonyította.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.