Csobot Adél terhességéről felháborító álhírek terjednek

Forrás: Facebook/Mokka -
Csobot Adél terhesség Istenes Bence álhír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű énekesnő és párja, Istenes Bence a legnagyobb békében várják kisfiuk megérkezését. Az utóbbi időben viszont rengeteg hír szólt ennek ellenkezőjéről, amik csak borzalmas hazugságok.

Csobot Adél és Istenes Bence nyárra várják kisfiuk érkezését. Az énekesnő nem osztja meg terhességének minden pillanatát, azonban rengeteg koholmány jelenik meg a párról és születendő gyermekükről.

Forrás: Facebook/Mokka

Szinte már felháborító hazugságokat terjesztenek Csobot Adél terhességéről. Volt, ahol azt állították, hogy a sztár már sajnálatos módon elvetélt, de ennél nagyobb képtelenséget is kitaláltak. Néhány oldalon az is felbukkant, hogy a kismama már életet is adott gyermekének, aki egy színes bőrű kisfiú, Istenes Bence pedig elhagyta őt ezért.

Forrás: Facebook/Istenes Bence

Az abszurd hazugságok már Adél rajongóinak is szemet szúrtak, és nem is bírták szó nélkül hagyni a sületlenségek terjedését.

“Engem is felháborított. Gusztustalan! Utálom az ilyet. És így, hogy Adél kismama, kifejezetten dühít” - írta az énekesnő egyik követője az álhírekre reagálva.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.