szülés utáni depresszió hazugság Mádai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető hosszú ideig küzdött szülés utáni depresszióval, és néha még mindig nehéz anyaként és feleségként is helytállnia.

Mádai Viviennek hosszú időbe telt, mire el tudta fogadni megváltozott külsejét. Még a mai napi is küzd az anyasággal járó terhekkel.

Forrás: Facebook/Mádai Vivien

“Manapság is előfordul,, hogy úgy érzem elfáradtam, leeresztettem és legszívesebben kifutnék a világból” - vallotta a műsorvezető a Story magazinnak. Hozzátette, hogy szerencsére mindig történik valami, ami erőt ad neki. Azonban a mai napig is nehézséget okoz, hogy helytálljon a különböző szerepekben. Fontos számára, hogy vonzó maradjon a férjének, aki kegyes füllentésekkel nyugtatja meg Vivient.

Forrás:Mádai Vivien

A férjem olykor képes a legjobb hazugságokkal előállni, csak azért, hogy engem megnyugtasson” - árulta el a lapnak Mádai Vivien. Akkor is mellette áll, amikor úgy érzi, hogy csődött mondott anyaként, feleségként és nőként is. A műsorvezető bevallotta, hogy az első hónapban azt hitte feladja a küzdelmet, és bár nagyon megszenvedte kisfia, Zénó születését, most úgy tűnik, készek második gyermeket vállalni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.