Barátok közt Story-gála Berényi Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a Barátok közt Berényi Claudiája hamarosan újra látható lesz az RTL Klub sorozatában. A színésznőt a visszatérésről és a szabadidős elfoglaltságairól faggattuk.

A Story Ötcsillag Díjátadó-gálán 2016 februárjában 17. alkalommal találkozott egymással a hazai sztárvilág és a közösségi élet krémje. Ábrahám Edit is elfogadta a meghívást, és boldogan nyilatkozott is a Life.hu riporterének. Azt is elárulta nekünk, hogy kisbaba született a családjában, méghozza a férje lánya adott életet a gyermekének, így pedig ő technikailag nagymama lett:

Íme Tóth Gabi Valentin-meglepetése: Ezt kapta a kedvesétőlhttp://www.life.hu/intim/20160214-toth-gabi-valentin-meglepetese-egy-csokor-rozsa-ezt-kapta-a-kedvesetol.htmlSzép nap ez a mai, sorra érkeznek a Valentin-napi celebképek és ajándékfotók. Most például Tóth Gabi döntött úgy, közösségi oldalán is megköszöni szerelmének, hogy meglepte Bálint-napon. Intim--Van egy kis hiányérzetünk Gáspár Evelin Valenin-napi ajándékával kapcsolatbanhttp://www.life.hu/intim/20160214-gaspar-evelin-valentin-napra-kizart-hogy-csak-egy-marek-lufit-kapott-volna.htmlGáspár Győző idesebbik lánya Valentin vasárnapjának délelőttjén posztolta ki, hogy mit is kapott erre a jeles ünnepre.Intim--Sarka Kata is megkapta Valentin-napi ajándékát: Fotó!http://www.life.hu/intim/20160214-hajdu-peter-posztolta-ki-mit-kapott-felesege-sarka-kata-valentin-napra.htmlSzép nap ez a mai, sorra érkeznek a Valentin-napi celebképek és ajándékfotók. Most például Hajdú Péter döntött úgy, közösségi oldalán is köszönti kedvesét, Sarka Katát. Intim--Kucsera Gábor és Tápai Szabina volt a Story-gála legédesebb párjahttp://www.life.hu/intim/20160214-kucsera-gabor-es-tapai-szabina-volt-a-story-gala-legedesebb-parja.htmlA szombat esti gálára a legtöbben a párjukkal érkeztek. Szabó Zsófi büszkén feszített vőlegénye mellett, és a Barátok közt szexi sztárja, Solti Ádám is bemutatta választottját. Az egyik legédibb pár azonban a Kucsera-Tápai páros lett. Intim--Nyári Edit dekoltázsával hozta el a nyarat a Story-gálára: Micsoda idomok!http://www.life.hu/intim/20160214-nyari-edit-enekesno-nyari-aliz-testvere-csodas-dekoltazst-villantott-a-story-galan.htmlKorábbi cikkünkben összegyűjtöttük ugyan a Story-gála legszebb celebdekoltázsait, akkor azonban még nem láttuk ezt a Nyári családról készült fotót. És így persze nem is tudhattuk, hogy bizony Nyári Edit is közszemlére tette, amit kellett. Pedig így történt. Intim--A 74 éves Medveczky Ilona testére még mindig érdemes odafigyelnihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160214-medveczky-ilona-74-evesen-is-igazi-diva-volt-a-srory-galan.htmlA Story Ötcsillag Díjátadó-gálán 2016 februárjában 17. alkalommal találkozott egymással a hazai sztárvilág és a közösségi élet krémje. Természetesen a a művésznő is tiszteletét tette. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.