Csonka András dress code Story-gála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész a Story-gála kapcsán fejtette ki véleményét a magyar celebvilágról: szerinte minden évben rengetegen követik el ugyanazt a hibát.

A celebek csak megpróbálnak felöltözni a Story-gálára, de legtöbbjüknek egyik évben sem sikerül a dress code szerint kiválasztani az öltözékét. Csonka Andrásnak már nem először szúrt szemet ez a probléma.

Forrás: Facebook/Csonka András

Nem mintha ennél nagyobb problémát keresve sem találnék de mégis érdekes szemlélni évek óta, ahogy a magyar celebvilág megpróbál felöltözni a Story-gálára” - kezdi Facebook-bejegyzésében a színész. Hozzátette, nehéz eldönteni, hogy ez egy bál, gála, vagy party, de a dress code-ban megjelölt black tie kifejezés útbaigazítást nyújthatott volna, ám láthatóan ezzel nem tudott mit kezdeni a magyar celebvilág.

Fotó: Polyak Attila/Origo

Idén is volt minden, mint a búcsúban”

“Nőknél, a jelmezszerű fodros-tollas nagyestélyitől, a miniszoknyán át a nadrágkosztümig. Férfiaknál, az ingujj, a színes öltöny, a design zakó képviseltette magát, és azért hébe-hóba szmoking is felbukkant.”

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Csonka András észrevételeire Schiffer Miklós stílusszakértő reagált, aki szerint ilyen a magyar társadalom. Nem szereti és nem is akarja betartani a szabályokat, mert akkor érzi magát valakinek, ha megmutatja, rá az nem vonatkozik. Hozzátette, hogy abszolút tiszteletlenség a dress code be nem tartása.

“Az öltözködési elvárások betartásával megtisztelem a meghívót és a többi vendéget, a semmibe vételével viszont lesajnálom őket” - írta le véleményét Schiffer Miklós.

/1602/A_Sto201621494816
Sztárok stílusa: Harcsa Veronikahttp://www.life.hu/trend/20160215-harcsa-veronika-enekesno-stilusarol-vallott.htmlA bájos énekesnőnek a színpad segített ráérezni arra, hogy egy-egy ruhadarab csodálatos erővel bír. Harcsa Veronika, aki már a nemzteközi jazzközönséget is levette a lábáról, imádja a színeket, és az olyan kiegészítőket, amiknek története van. Trend--Hoppá! Pirner Alma egy igazán kihívó felsőben provokálhttp://www.life.hu/trend/20160216-pirner-alma-egy-igazan-kihivo-felsovel-provokalja-rajongoit.htmlElső ránézésre mi is azt hittük, hogy Pirner Alma szabadjára engedte melleit, aztán rájöttünk, hol a csavar. Trend--Mi történt Tom Cruise-zal? Gyanúsan sima és puffadt arccal gálázott a világsztárhttp://www.life.hu/trend/20160215-tom-cruise-szinesz-plasztikgyanus-keppel-jelent-meg-a-bafta-dijatadojan.htmlAz egész Twitter lázban ég, amióta napvilágra kerültek Tom Cruise legfrissebb képei. Trend--Demi Lovato smink nélkül jár randizni - Fotó!http://www.life.hu/trend/20160215-demi-lovato-nem-szereti-kifesteni-magat-minden-nap-foleg-ha-a-pasijaval-van-foto.htmlA dögös énekesnő nem szeret vastagon kikenve járkálni, főleg nem kedvese társaságában. A pár egy étteremben szelfizett, ahol mindketten nagyon hétköznapian ültek asztalhoz. Trend--Öt divatbaki a 90-es évekbőlhttp://www.life.hu/trend/20160215-5-dolog-tinikorunk-divathobortjai.htmlEmlékszel még a kreppelt hajra, a trapéznacikra, a holdjáró cipőkre, meg a nyakra cuppanó nyakláncra? Nos, pattanjunk fel a nosztalgiabuszra, és irány a '90-es évek! Trend--Ciki fotók: A sztárok is hülyén öltözködtek 15 évvel ezelőtthttp://www.life.hu/trend/20160215-a-sztarok-is-hulyen-oltozkodtek-15-evvel-ezelott.htmlA divat folyton változik, ami a jó és egyben a rossz oldala is. Hiába gondoltuk egykor magunkról, hogy ennél menőbbek nem is lehetnénk, ha a régi képeinkre pillantunk, biztos, hogy belepirulunk a látványba! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.