Szabó Zsófi létrehozta saját ruhamárkáját

fotó műsorvezető Szabó Zsófi márka ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csinos műsorvezető mostantól nemcsak a tévéképernyők előtt áll majd helyt. Tervei szerint egy különleges kreációt hoz majd létre, melynek első darabját már be is mutatta. 

Szabó Zsófi a Story-gálán egy sötétzöld esélyiben jelent meg vőlegénye társaságában. Akkor még nem lehetett tudni, hogy ez a csodás ruhaköltemény honnan van, most viszont a sztár maga árulta el a saját Facebook-oldalán. "Mi az a Carnute? A saját márkám. Tegnap este az első kreációját viseltem. Bár ez a ruha egy méretemre készült egyedi darab, a brand-et fiatal, aktív nők mindennapjaira tervezzük. Hamarosan jövök a részletekkel" - olvasható a közösségi oldalán.

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi

Nem ő az első, aki ilyen ötlettel rukkol elő

Számos kifutó után saját kollekcióját mutatta be modellként Kulcsár Edina. A Life.hu riportere Németh Máté arról faggatta a szépséget, hogy miért ő mutatta be ruhákat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.