Szecsődi Kari nagyon vékonyka lett

vékony fogyás Szecsődi Kari dekoltázs transzneműség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A transznemű énekes egy kis topban pózolt, és láthatóan pár kilót fogyott az elmúlt időszakban.

Szecsődi Kari nyáron bikinidekoltázst villantott, majd vagány stílusra váltott, és úgy pózolt, mint egy vad fesztiválozó. Az énekes legutóbbi fotóján nagyon vékonynak tűnik, sőt mintha a melle is összement volna, lehet, hogy fogyókúrába kezdett a sztár?

Forrás: Facebook/Szecsődi Kari
Tóth Gabi nagyon szenved: Az arcára van írva a fájdalom http://www.life.hu/ez-zsir/20160217-toth-gabi-belekezdett-az-edzesbe-instagramra-posztolta-ki-szenvedo-arcat.htmlAz énekesnő kemény edzésbe fogott, és bár még csak most kezdte el, nem kíméli magát! Ez Zsír!OrigoDöbbenet! Ennél vékonyabb, már nem is lehetne Dukai Reginahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160217-dukai-regina-dereka-ennel-vekonyabb-mar-nem-is-lehetne-edzes-kozben-szelfizett-a-modell.htmlA gyönyörű modell edzés közben szelfizett - ámulatba ejtő, milyen nádszálvékony. Ez Zsír!--Naplemente a popsim felett: Kylie Jenner alakja maga a tökélyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160217-kylie-jenner-valosagshow-sztar-alakja-tokeletes.htmlKim Kardashian 18 éves húgocskája nem esett messze a fájától: a valóságshow-sztár ismét Instagram-oldalán csábítja népes rajongótáborát. Ez Zsír!--5+1 trükk, hogy mostantól egészségesen étkezzhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160216-harcaink-az-etelekkel-igy-tudod-megovni-magad-az-egeszsegtelen-dolgoktol-trukkok.htmlAz életmódváltás komoly feladat: minden addigi berögzött szokásunktól megválni és más, egészségesebb dolgokkal helyettesíteni nem könnyű. Ezért is adjuk fel sokszor olyan hamar. Íme, 5+1 tipp, amivel könnyebben állhatsz át az egészséges ételekre. Ez Zsír!--Madár Veráé volt a Story-gála legvékonyabb dereka: Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20160213-madar-vera-szinesznoe-volt-a-story-gala-legvekonyabb-dereka-cim.htmlA Story Ötcsillag Díjátadó-gálán 2016 februárjában 17. alkalommal találkozott egymással a hazai sztárvilág és a közösségi élet krémje. Mi persze semmiről sem maradtunk le, Life.hu ugyanis élőben közvetítette a rendezvényt. És a gála legvékonyabb dereka címet is kiosztottuk.Ez Zsír!--Hiába sportolsz, mégsem fogysz? Ez lehet az oka!http://www.life.hu/ez-zsir/20160211-ezert-nem-fogyaszt-hosszu-tavon-a-kocogas.htmlHa valaki rendszeresen kocogni kezd, eleinte megszabadul jó néhány kilótól, majd ez a hatás leáll, és a súly nem változik. Ismerős a helyzet? Így tudsz változtatni rajta! Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.