Gáspár Laci még nem heverte ki édesapja halálát

halál veszteség Gáspár Laci apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekest máig lelkiismeret-furdalás gyötri, amiért nem tudott érzelmileg közel kerülni az apjához.

Gáspár Laci édesapja tíz éve hunyt el, alig 47 évesen, de az énekes még mindig nem tudta túltenni magát a veszteségen. Nem kerültek érzelmileg közel egymáshoz, ami máig bántja őt.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

Laci a Story magazinnak árulta el, hogy tíz év után is nagyon hiányzik neki az édesapja. Különösen fáj neki, hogy még elbúcsúzni sem tudtak egymástól.

“Soha nem tudom pótolni, amit akkor elmulasztottam, és életem végéig gyötör ezért a bűntudat” - ismerte be Laci a lapnak. Az énekes azt is elmondta, hogy soha nem került sor köztük igazi, mély beszélgetésekre. Szégyenkezve vallotta be, hogy mindig kitért ezek elől, mivel akkoriban zárkózott és visszahúzódó ember volt, ami miatt mélységesen haragszik magára.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

Annak idején még azt is túl kínosnak érzete, hogy bevallja neki, mennyire szereti, pedig az édesapja nagyon büszke volt rá, főként, amikor bekerült a Megasztár döntőjébe. Laci viszont tanult a hibájából, és saját gyerekeivel mindig érezteti, hogy mennyire szereti őket.

"Nálam nem telik el úgy nap, hogy nem mondanám el legalább egyszer: Szeretlek kisfiam és kislányom!" - mondta az énekes a magazinnak.

Nyílt levél egy nőhöz, aki megbámult egy fogyatékos fiúthttp://www.life.hu/csalad/20160217-nyilr-level-a-nonek-aki-megbamult-egy-serult-fiut.htmlBár már rég nem a középkorban élünk, a fejlett orvostudománynak hála, nagyon sok betegségnek ismerjük az okait, tüneteit, lefolyását és mégis: a fogyatékkal élőkkel kapcsolatban még a 21. században is sok ember fejében középkori előítéletek és babonák élnek. Ha egy sérült ember az utcára merészkedik, sajnos gyakran érezheti magát egy képzeletbeli cirkusz porondjának kellős közepén. Család--Angelina Jolie: "Soha nem akartam gyereket"http://www.life.hu/csalad/20160218-angelina-jolie-szineszno-es-rendezo-soha-nem-akart-gyereket.htmlAz Oscar-díjas színésznő egy nemrég adott interjújában őszintén beszélt arról, mi miatt döntött úgy, hogy gyereket vállal. Család--Caramel: „Teljesen kimerültem, a végén már leájultam a színpadról"http://www.life.hu/csalad/20160218-caramel-enekes-bevallotta-hogy-teljesen-kimerult-ezert-kellett-hosszabb-szabadsagra-mennie.htmlA zenész elárulta, nagyon jót tesz neki, hogy hosszú szabadságra vonult, mert ideje volt kiszakadnia az állandó pörgésből. CsaládOrigoPszichológushoz küldené gyermekeit Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/csalad/20160218-katalin-hercegne-pszichologushoz-kuldene-gyermekeit-gyorgy-herceget-es-charlotte-hercegnot.htmlCambridge hercegnéje ha úgy látja szükségét, nem habozna szakszerű segítséget kérni gyermekeinek. Család--Gombos Edina kisfia a meleg homokban teszi meg az első lépéseithttp://www.life.hu/csalad/20160218-gombos-edina-musorvezeto-kisfia-a-meleg-homokban-teszi-meg-az-elso-lepeseit.htmlMint ismeretes, Gombos Edina Floridába költözött a családjával, ahol nagyon boldogok. A műsorvezető most újabb csodás fotókat tett közzé tengerentúli életükről.Család--Kisfiával együtt dolgozik Tatár Csillahttp://www.life.hu/csalad/20160218-tatar-csilla-facebook-oldalan-tett-kozze-egy-szelfit-kisfiaval-es-harsanyi-leventevel-a-studiobol.htmlA három hónapos Milán nagyon jól bírja a forgatásokat. Körülrajongják az emberek a cuki kisfiút. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.