frusztráció Kárpáti Rebeka R. Kárpáti Péter ismeretség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor a szépségkirálynő tinédzser volt, legszívesebben elmenekült volna a kíváncsi tekintetek elől.

Kárpáti Rebeka gyermekkorában hamar megismerte az ismeretség árnyoldalait, hiszen a Barátok köztben édesapja minden nap a képernyőn volt, így amikor a család kimozdult valahova, mindenki őket nézte – írja a hot!.

Forrás: Facebook/Kárpáti Rebeka Miss Universe Hungary 2013

„Sosem fejeltem el: az egyik bevásárló központban álltunk az étteremrészen a tálcával, középen, és mindenki minket bámult. Nem éltem meg jól, épp a lázadó időszakomban voltam. Úgy éreztem, nagyon égő, frusztrált is. Ennek hangot is adtam a szüleim felé. Nem értettem, miért kellet az emberek közé mennünk" – mesélte Rebeka, aki ma már megbarátkozott a népszerűséggel, hiszen mióta királynő lett, őt is sokszor felismerik.

"A húsnak igenis van felvevőpiaca" Bochkor megdöbbentő kijelentésére reagáltak a sztárokhttp://www.life.hu/sztarok/20160218-bochkor-gabor-a-music-fm-onindito-musorvezetoje-megdobbento-kijelentesere-reagaltak-a-sztarok.htmlMolnár Anikó, Soma és Kökény Attila is a kerekded nők pártján állnak, és nem értenek egyet a szókimondó rádiós véleményével. TV + Sztárok--Céline Dion már készül a nagy visszatérésrehttp://www.life.hu/sztarok/20160218-celine-dion-enekesno-mar-probal-es-keszul-a-visszateresre-las-vegasban.htmlEgy hónappal férje, René Angélil halála után az énekesnő már próbál következő showjára. TV + Sztárok--Görbe Nóra még nem lélegezhet föl! Behajtók zaklatják a sztárthttp://www.life.hu/sztarok/20160218-behajtok-zaklatjak-telefonon-gorbe-norat.htmlA Linda-filmek egykori sztárját telefonon zaklatják a behajtók. SMS-ben szerettek volna hozzájutni a színésznő személyes adataihoz. TV + Sztárok--Börtönbe kerülhet kedvesével Vanessa Hudgenshttp://www.life.hu/sztarok/20160217-vanessa-hudgens-megszegte-a-torvenyt-borton-jarhat-azert-mert-kobe-vestek-a-szerelmuket.htmlA színésznő és párja kicsit túlzásba vitték a romantikázást, mellyel kiverték a biztosítékot a hatóság embereinél. Akár hat hónap börtönt is kaphatnak a tettükért. TV + Sztárok--Elhagyja az országot Kiss Ramóna?http://www.life.hu/sztarok/20160217-kiss-ramona-elhagyja-az-orszagot-masfel-honapra-hogy-angolul-tanuljon.htmlA színésznő állítólag egy időre elbúcsúzik a Barátok közttől és a színháztól is, hogy a tanulásra koncentráljon. TV + Sztárok--Anyagi gondokkal küzd Charlie Sheen?http://www.life.hu/sztarok/20160217-charlie-sheen-hiv-pozitiv-szinesz-az-interneten-arulja-kedvenc-autojat-anyagi-gondjai-miatt.htmlA HIV-pozitív világsztár egy internetes oldalon árulja kedvenc luxusautóját. Vajon miért? TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.