Ez a szájra puszi nem az a szájra puszi - Így vélekedik szexuálpszichológus Berki és Nati "csókjáról"

Hevesi Kriszta Berki Natasa Zselyke Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy mi is megmutattuk, Nánási Pál fotókat készített Berki Krisztiánról és kislányáról, Natasa Zselykéről. A képek enyhén szólva is megosztották a kommentelőket, többen felháborítónak tartják, hogy az apa szájonpuszilja gyermekét. A Life.hu olvasóit is megkérdeztük erről, a szavazók több mint fele elfogadhatatlannak tartja ezt a fajta szeretetkifejezést. (Itt szavazhatsz te is.) 

"Mondanám, hogy meglepett, de amióta a fürdőkádas fotót kiposztoltam, már nem lep meg semmi. Ha annyi Deák Ferim lehetne, ahány ember nap mint nap a szájára vesz, rég a világ tíz leggazdagabb embere közt lennék. Minden, amit mondok vagy teszek, beszédtémát generál. Évek munkája van ebben, és örömmel tapasztalom, hogy mára beérett a munkám gyümölcse. A Berki egy brand lett, amihez rengetegen szeretnének hasonlítani" - vonta le a következtetést Berki.

Forrás: Facebook/Berki Krisztián

A Bors Hevesi Kriszta szexuálpszichológust kérdezte. A szakember szerint a szájrapuszi teljesen rendben van.

"Krisztiánt ismerjük, tehát ne felejtsük el, hogy szeret provokálni. Ugyanakkor ne felejtsük el azt se, hogy a szülő és a gyermek közti szájra puszi számos kultúrában és itt Európában is elterjedt! Gondoljunk csak Brezsnyevék szájra csókjára! A szeretet kifejezésének vagy az üdvözlésnek a teljesen természetes és elfogadott módja. Egyébként anya-gyerek között szokott ez inkább lenni, ami valójában még a csócsáló etetésből származik. Úgy gondolom, hogy az internetes hozzászólók kicsit felfújták és túlreagálták ezt az ügyet, felesleges többet belegondolni, mint amennyi ebben van" - fejtette ki. Nánási Pál fotóját ITT nézheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.