Katalin hercegnő használt kabátban tündökölt

Forrás: AFP/Andrew Milligan -
Anglia Katalin hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegnő ismét mindenki lenyűgözött, amikor egy gyönyörű zöld kabátban látogatott el egy iskolába, ahol mentális betegséggel küzdő gyerekeket oktatnak. Ám ezt a kabátot már viselte egyszer, azaz használtnak minősül, legalábbis az angol királyi család protokollja szerint.

Viccelődött, nevetgélt, Katalin hercegnő maga volt a megtestesült jókedv, amikor ellátogatott az edinburgh-i St. Catherine általános iskolába, ahol a Place2Be alapítvány gyermekeinél vendégeskedett.

Forrás: AFP/Andrew Milligan

Ráadásul nem is akármiben: egy zöld Max Mara kabátban, amit nem először viselt, ugyanis egy sandringhami templomban is láthattuk már rajta még decemberben - számolt be a Daily Mail.

Forrás: AFP/Andrew Milligan

Normális esetben nem meglepő, hogy egy kabátot kétszer is felveszünk, ám az angol királyi család prokollja szerint ezt nem engedhetné meg magának. Sebaj, mi elnézzük!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.