Katalin hercegné tenisz melegítő tréning
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegné Skócia fővárosában, az egyik középiskolában vett részt egy tenisztornán, ahol ő is ütőt ragadott.

A hercegné bármire hajlandó, ha jótékonyságról van szó. Skócia fővárosában ezúttal egy tenisztornán vett részt. A program célja a helyi jótékonysági szervezetek, a közösség és az iskolák közötti együttműködés erősítése volt, ami mellett Katalin is szívesen kiáll. A hercegné ráadásul nemcsak nézte az eseményt, hanem aktívan részt is vett a tornán. Tréningruhába bújt, ütőt ragadott, és a tenisztudását is megcsillogtatta.

Forrás: NORTHFOTO
Az 5 legdurvább sminkbaki, amit mindenképpen kerülj elhttp://www.life.hu/trend/20160224-sminkbakik-amiket-mindenkeppen-kerulj-el.htmlMi az öt legnagyobb sminkbaki, amit mindenképpen el kell kerülni? Várady Polett most megmutatja, hogy mik ezek, és hogyan tudod kiküszöbölni őket! Trend--Kié legyen a divat-Oscar? Szavazz!http://www.life.hu/trend/20160224-az-oscar-dijra-jelolt-legjobb-noi-foszereplok-kozul-ki-a-legdivatosabb.htmlVasárnap, hazai idő szerint éjjel egykor a vörös szőnyeges bevonulással veszi kezdetét az év egyik legjobban várt filmes eseménye. A este során többek között az is kiderül, ki kapja a legjobb női főszerepért járó szobrot. Mi viszont arra is kíváncsiak vagyunk, hogy ki érdemelné meg a legjobban a divat-Oscart. Nézzük a jelölteket! TrendAFPKatalin hercegnő használt kabátban tündökölthttp://www.life.hu/trend/20160224-katalin-hercegno-duplan-jotekonykodott.htmlKatalin hercegnő ismét mindenki lenyűgözött, amikor egy gyönyörű zöld kabátban látogatott el egy iskolába, ahol mentális betegséggel küzdő gyerekeket oktatnak. Ám ezt a kabátot már viselte egyszer, azaz használtnak minősül, legalábbis az angol királyi család protokollja szerint. Trend--Parókában nyomul a plasztikrémmé vált Mickey Rourkehttp://www.life.hu/trend/20160224-mickey-rourke-amerikai-szineszt-parokaban-kaptak-lencsevegre.htmlAz amerikai színészt West Hollywood egyik étterme előtt kapták lencsevégre várakozás közben. Trend--Dögös vörös ruhában tündökölnek a sztárokhttp://www.life.hu/trend/20160224-horvath-eva-balin-der-heni-a-stylistnal-tundokolt-dogos-voros-ruhaban.htmlHorváth Éva Bali rizsfödjein vetette be a szexi szerelést, Dér Heni pedig színtén a piros szín mellett tette le a voksát. Trend--Vegyszermentes és természetes - Ezek a legjobb natúrkozmetikumok!http://www.life.hu/trend/20160223-termeszetes-alapanyagokra-epulo-szepsegapolasi-markak.htmlVegyszermentes, természetes, mellékhatásoktól mentes - bármiről is legyen szó, manapság ezeket a termékeket keressük. Szerencsére már a bőrápolás terén is egyre több márka vallja magáénak ezt a filozófiát, amiért mi igencsak hálásak vagyunk. Hálásak vagyunk, hogy vigyáznak az egészségünkre, és segítenek abban, hogy a testünknek az őt megillető biztonságos ápolást nyújtsuk! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.