Vajon feladja a harcot a több, mint 300 kilós nő?

Forrás: Northfoto -
Amerika túlsúly túlsúlyos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy asszony olyan mély depresszióba süllyedt, hogy csak az étel jelentette számára a megnyugvást. Az ördögi kör beindult, két évvel később pedig már 317 kilót nyomott, és már az ágyból sem tudott felkelni. De mi történik, ha valaki segíteni próbál?

Elküldték a kórházból a több, mint 300 kilós nőt, aki egy fogyasztó műtét miatt feküdt be. Az asszony nem követte a személyre szabott diétáját, és akkor is ellenállt, amikor rá akarták venni, hogy két év után, először álljon fel.

A Detroit-ban élő 47 éves Teretha Hollis-Neely Detroit két évvel ezelőtt veszítette el állását. Depressziós lett, és csak az étel jelentette számára a megnyugvást. Egy idő után azonban nem csak depressziója akadályozta meg abban, hogy felkeljen, hanem a súlya is.

"Állj fel!"

Theretának nemrég megelégelte mostani életét, és Houstonba ment, illetve vitték, hogy egy fogyasztó műtéten vegyen részt, ám

ehhez szó szerint meg kell tennie az első lépést.

Forrás: Northfoto

"A doktor azt akarja, hogy álljak fel, először két év után, nem hiszem, hogy képes vagyok rá" - panaszkodik Teretha.

Orvosa, Dr. Nowzaradan szerint 6 emberre lenne szükség, hogy talpra segítsék betegét.

"Ha nem tudják megtartani, és Thereta elesik, akkor sajnos lehetetlen felsegíteni, és a stressz is nagyon rossz hatással lenne az állapotára. De ez olyasmi, amit meg kell tennie az egészségéért."
A felállásra tett kísérlet sajnos nem végződött túl jól, ugyanis Thereta az utolsó pár mozdulatnál

feladta, állítása szerint azért, mert fájdalmai voltak.

"Az a probléma, hogy mivel fáj neki, ezért azt hiszi, hogy nem is tesz jót neki, ha felkel. Az agyával van probléma, nagyon aggódom érte" - mondta az orvos.

Egy hónappal később

Sajnos ennek a történet egyelőre szomorú véget ért, mivel Dr. Nowzaradan úgy döntött, hogy hazaküldi Thereta-t, ugyanis kiderült, hogy a nő titokban rendszeresen ételt lop a konyhából - számolt be a Daily Mail.

"Csal a fogyúkúrában, nem akar járni, semmi okom nincs rá, hogy a kórházban tartsam. Hazaküldöm, és kirendelek hozzá egy pszichológust."

A kihívások pszichológiája – Avagy ezért lépj ki a komfortzónádból!http://www.life.hu/ez-zsir/20160224-a-kihivasok-pszichologiaja-avagy-ezert-lepj-ki-a-komfortzonabol.htmlKihívás, siker, önbecsülés – három egymásra épülő fogalom, amelyek egy elképesztően hosszú utat jelképeznek, amit sokaknak sajnos nem is sikerül végigjárniuk. De mégis mit lehet tenni azért, hogy mindannyian ráléphessünk erre az útra, amelynek során boldogság és kiteljesedés vár ránk? Ez Zsír!--Palvin Barbi: "Nem tartom magam ducinak"http://www.life.hu/ez-zsir/20160223-palvin-barbara-reagalt-az-ot-ert-vadakra-nem-tartja-magat-kovernek-a-magyar-modell.htmlA gyönyörű magyar szupermodellt rengetegen támadták a közösségi oldalain a róla készült fürdőruhás képek miatt. Most úgy érezte, itt az ideje válaszolni a vádakra. Ez Zsír!--Ha várandósan túl sok halat eszel, elhízott lehet a kisbabád http://www.life.hu/ez-zsir/20160223-terhesen-ne-fogyassz-tul-sok-halat-a-kutatok-szerint-art-a-kisbabaknak.htmlA várandósan fogyasztott túl sok hal miatt nőhet a gyerek elhízásának kockázata - állapította meg egy kutatócsoport. Úgy vélik, az összefüggés a halakban található szennyezőanyagok esetleges hormonális hatásának számlájára írható. Ez Zsír!ThinkstockNem semmi! Ilyen vékony most Gáspár Evelin dereka - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20160223-gaspar-evelin-gyozike-lanyanak-dereka-nagyon-vekony-friss-foto.htmlAzt már tudjuk, hogy Győzike idősebbik lánya nem szenvedett súlyos balesetet, és abban is biztosak lehetünk, hogy Evelin nem bízza a véletlenre alakját. Keményen edz azért, hogy minden feleslegétől meg tudjon szabadulni, kitartása és eredménye pedig figyelemre méltó.Ez Zsír!--Photoshop-csalással vádolják a férfit, aki másfél év alatt 133 kilót fogyotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160222-zach-moore-masfel-ev-alatt-133-kilot-fogyott-photoshop-csalassal-vadoljak-a-kepei-miatt.htmlZach Moore 208 kilóról 75 kilóra fogyott mindössze 18 hónap leforgása alatt. A 35 éves édesapát többen azzal vádolják, hogy valójában csak a képmanipuláló programnak köszönheti vékonyabb testvonalait. Ez Zsír!ThinkstockSarka Kata: "Az ideális nő pont nem olyan, mint én"http://www.life.hu/ez-zsir/20160222-sarka-kata-modell-elarulta-hogy-szamara-nem-o-az-idealis-no.htmlSarka Kata bevallotta, szebbnek tartja a formásabb, homokóra alakú hölgyeket - Hajdú Péter felesége többek közt arról beszélt a Mokkában, milyen szerinte az ideális nő. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.