Ördög Nóra: "Mi valahogy mégsem vagyunk az a gyerekekkel szájrapuszizós család"

műsorvezető család Ördög Nóra szájrapuszi Nánási Mici
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető a saját blogján írta le a véleményét a gyerekeknek adott szájrapuszival kapcsolatban. A minap ugyanis kislánya egy igen meglepő dologra kérte, melyre Nóra először nem tudta, hogyan reagáljon. 

"Anya, csókolózzunk! - szólított le Mici valamelyik este...Mit ne mondjak, elég váratlanul ért ez a kérés, mert - bár semmi kivetnivalóm nincs a dologgal kapcsolatban - , mi valahogy mégsem vagyunk az a gyerekekkel szájrapuszizós család" - írja az anyuka, aki hosszan elmélkedett arról, hogyan vajon mi is lehetne a legjobb reakció egy ilyen szituációban.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Nóra végül váltott egy rövid csókot a kis Micivel, de szerinte ezzel nincs semmi baj, ha az ember elmagyarázza a gyermekének a szájrapuszi valódi tartalmát. "Úgyhogy ebben megnyugodva már nyitottam is válaszra a számat, de mondani már nem tudtam semmit, mert egy puha, meleg, kicsit ragacsos, de nagyon édes csókot kaptam rá Micitől. Nem túl hosszút, de egyértelműen csókot.

Szerettem volna még némi magyarázatot fűzni a dologhoz, hogy „tudod, apa meg anya szokott csókolózni, az ember a lányának inkább puszit szokott adni", meg ilyenek, de Mici már ott sem volt.

És ennyi volt az egész. Egy ártatlan csók, ami neki - azt hiszem - nem jelentett semmit. De nekem annál többet... - tette hozzá a műsorvezető.

Hatalmasat nőttek Julia Roberts gyermekei - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20160223-julia-roberts-egyutt-vasarolt-a-gyermekeivel-cuki-csaladi-foto-a-gyermekeirol.htmlA 48 éves színésznő igazi mintaanya, és nem sajnál egyetlen másodpercet sem a gyermekeivel tölteni. Most egy plázában kapták őket lencsevégre, ahogy éppen bevásároltak. Család--Gyerekek, akik tönkretették az esküvőt - Videó!http://www.life.hu/csalad/20160212-hisztizo-gyerekeken-nevet-a-vilag-igy-meg-nem-lattal-eskuvot-video.htmlBár a nagy napon mindennek tökéletesnek kéne lennie, a csöppségek hangulatát nem befolyásolhatjuk. CsaládThinkstockNyílt levél egy asszonynak, aki nem tudja elfogadni, hogy a lánya nem akar gyerekethttp://www.life.hu/csalad/20160224-nyilt-level-asszonynak-aki-nem-tudja-elfogadni-hogy-lanya-nem-akar-gyereket.htmlHiába a társadalom nyomása, hiába a család és barátok rosszallása, vannak olyan nők és férfiak, akik nem szeretnének gyerek, soha semmilyen körülmények között. Mindenkinek megvan a saját élete, megvannak a saját döntései, amit illik elfogadni és respektálni. Az alábbi levél írója is azt szeretné elérni, hogy elhatározását a saját családja tiszteletben tartsa. Család--Hatalmas lett Javier Bardem és Penélope Cruz fia – fotóhttp://www.life.hu/csalad/20160224-javier-bardem-es-penelope-cruz-fia-leo-encinas-hatalmasra-nott.htmlA színészpáros gyermekét nagyon régen láthattuk utoljára, most viszont Madridban lencsevégre kapták a boldog családot. Család--Állítják: mástól vár gyereket Ganxsta Zolee feleségehttp://www.life.hu/csalad/20160224-ganxsta-zolee-felesege-monika-terhes.htmlLapinformációk szerint Ganxsta Zoli felesége, Monci várandós, az apa pedig nem a zenész. Család--Nyers fotók a gyermek születésének valóságos pillanatairólhttp://www.life.hu/csalad/20160223-a-brazil-angela-gallo-sorozata-a-gyermekek-megszuletesenek-valosagos-pillanatairol.htmlA születés egy csoda, ugyanakkor fájdalmas és kimerítő élmény, amitől sokan félnek is. Az ausztrál fotós képei által szeretné megváltoztatni a gyermekszülést körüllengő tévhiteket és félelmeket. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.