Szöllősi Györgyi: "20 kiló felesleg volt rajtam"

Fotó: Polyak Attila - Origo -
terhesség műsorvezető súlyfelesleg szülés Hír TV fogyókúra mozgás Szöllősi Györgyi sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hír TV műsorvezetője szerencsés alkatnak vallja magát: különösebb erőfeszítés nélkül sikerült visszanyernie szülés előtti alakját.

Szöllősi Györgyi második terhessége alatt saját bevallása szerint 20 kilót hízott. A Hír TV műsorvezetője, akinek legkisebbik lánya, Kamilla idén lesz 2 éves, mégsem küzdött többletsúllyal, szülése után szinte maguktól olvadtak le róla a kilók.

Fotó: Polyak Attila - Origo

"Húsz kiló felesleg is volt rajtam, amikor bementem a szülőszobába, ami Kamilla megérkezése után tíz kilóra apadt.

Így nyerd vissza az alakod gyorsan és tartósan!

A várandósság és a szülés után akaratlanul is megváltozik a testünk. Visszaszerezni a régi alakot egyébként sem egyszerű, pláne nem gyorsan. De szerencsére nem lehetetlen! A következőkben megismerhetsz néhány kíméletes, mégis hatékony módszert, amelyek segítenek, hogy anyukaként is bomba formában lehess. A Life.hu cikkéért kattints ide!

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával! Sztárvendégünk ezúttal Czutor Zoli lesz, akivel a nőideálról beszélgetünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.