4 egészséges tipp, hogy gyorsabban lefogyj

Forrás: Thinkstock -
fogyás étrend fogyókúra mozgás sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zsírpárnák maguktól nem fognak eltűnni, és bár sokan szeretnének megszabadulni jó pár kilótól, ez nem megy egyik napról a másikra. Adunk pár tippet a szuper alak érdekében.

Mindig reggelizz

Sosem érdemes kihagyni az ébredés utáni finom falatokat! Számos tanulmány bebizonyította már, hogy a reggeli étkezés kihagyásával csökkentjük a napi energiabevételünket, így pedig sokkal kevesebb fehérje, telített zsírsav és ásványi anyag jut be a szervezetünkbe.

Forrás: Thinkstock

Ne vacsorázz nehéz ételeket

Kutatások bizonyítják, hogy a nagyobb étkezéseket érdemes a nap elejére időzíteni, hiszen ha teleeszed magad elalvás előtt nemcsak rosszul fogsz aludni, de a szervezeted is lassabban tudja feldolgozni a bevitt élelmiszert.

Sok gyümölcs, kevés nasi

Megéheztél? A doboz keksz helyett válasz inkább mandulát, vagy diót. A chipsek és a különböző rágcsálnivalók nemcsak felpuffasztanak, de hizlalnak is. Csinálj inkább egy gyümölcssalátát, hidd el, sokkal jobban jársz.

Forrás: Thinkstock

Mozgás, mozgás, és mozgás

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy mennyire fontos a napi sport az egészséges életért. Mozgólépcső helyett inkább gyalogolj, ha pedig van időd munka után kocogj egy fél órát. Sokkal energikusabb és fittebb leszel!

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával! Sztárvendégünk ezúttal Czutor Zoli lesz, akivel a nőideálról beszélgetünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.