A gyönyörű magyar szupermodellt rengetegen támadták közösségi oldalain a róla készült fürdőruhás képek miatt, ő pedig reagált a vádakra. A történteket a külföldi sajtó sem hagyta szó nélkül.

Mi is beszámoltunk róla, hogy Palvin Barbi is helyet kapott a neves Sports Illustrated magazinban, olyan modellekhez csatlakozva ezzel, mint Emily Ratajkowski vagy épp Chrissy Teigen. 

Forrás: NORTHFOTO

Ám a fotók enyhén szólva kicsapták a biztosítékot másoknál, volt olyan magyar fotós, aki nem a modellt, hanem a képeket készítő stábot kritizálta, sokan mások pedig lekövérezték a gyönyörű Barbit, aki Twitteren reagált az őt ért "vádakra". 

"Váó. Olvastam néhány elég durva kommentet arról, hogy kissé kövér vagyok. Hát már régen nem vagyok olyan vékony, mint 18 évesen, de azért nem vagyok duci sem." 

Palvin Barbi a világ legdögösebb fürdőruhás modelljei közöttForrás: Youtube

Nos, a kommentek által indított lavina a külföldi sajtót is elérte: olyan lapok számoltak be az esetről, mint a Huffington Post vagy a Daily Mail

Ám a cikkek hangvétele inkább pozitív, egy kis nosztalgiával keveredve, az utóbbi lap például megemlítette, hogy tavaly Barbit kirakták a Victoria's Secret angyalai közül, mert 

túllépte a megengedett súlylimitet. 

De összességében inkább azt emelték ki, hogy Barbi miként reagált a kritikára, és hogy mondjon bárki bármit, 

a modell rajongóinak többsége simán legyűrte a rosszindulatú megjegyzéseket. 

"Beteges, hogy az emberek Palvin Barbit lekövérezik, az étkezési zavaroknak már lejárt az idejük!"

"Ha ő kövér, akkor nem tudom, én mi vagyok."

"Úgy gondolom, hogy bárki képes lenne ölni Barbi alakjáért, bárcsak én is olyan kövér lennék, mint ő!"

 De a lényeg a Huffington Post utolsó mondata: 

"Leállhatnánk a gyűlölködéssel végre? Köszönjük!" 

Ez zsír!
Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával! Sztárvendégünk ezúttal Czutor Zoli lesz, akivel a nőideálról beszélgetünk!