Már a külföldi sajtó is Palvin Barbi fürdőruhás testétől hangos

Palvin Barbara külföld sajtó reakció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű magyar szupermodellt rengetegen támadták közösségi oldalain a róla készült fürdőruhás képek miatt, ő pedig reagált a vádakra. A történteket a külföldi sajtó sem hagyta szó nélkül.

Mi is beszámoltunk róla, hogy Palvin Barbi is helyet kapott a neves Sports Illustrated magazinban, olyan modellekhez csatlakozva ezzel, mint Emily Ratajkowski vagy épp Chrissy Teigen.

Forrás: NORTHFOTO

Ám a fotók enyhén szólva kicsapták a biztosítékot másoknál, volt olyan magyar fotós, aki nem a modellt, hanem a képeket készítő stábot kritizálta, sokan mások pedig lekövérezték a gyönyörű Barbit, aki Twitteren reagált az őt ért "vádakra".

"Váó. Olvastam néhány elég durva kommentet arról, hogy kissé kövér vagyok. Hát már régen nem vagyok olyan vékony, mint 18 évesen, de azért nem vagyok duci sem."

Palvin Barbi a világ legdögösebb fürdőruhás modelljei között Forrás: Youtube

Nos, a kommentek által indított lavina a külföldi sajtót is elérte: olyan lapok számoltak be az esetről, mint a Huffington Post vagy a Daily Mail.

Ám a cikkek hangvétele inkább pozitív, egy kis nosztalgiával keveredve, az utóbbi lap például megemlítette, hogy tavaly Barbit kirakták a Victoria's Secret angyalai közül, mert

túllépte a megengedett súlylimitet.

De összességében inkább azt emelték ki, hogy Barbi miként reagált a kritikára, és hogy mondjon bárki bármit,

a modell rajongóinak többsége simán legyűrte a rosszindulatú megjegyzéseket.

"Beteges, hogy az emberek Palvin Barbit lekövérezik, az étkezési zavaroknak már lejárt az idejük!"

"Ha ő kövér, akkor nem tudom, én mi vagyok."

"Úgy gondolom, hogy bárki képes lenne ölni Barbi alakjáért, bárcsak én is olyan kövér lennék, mint ő!"

De a lényeg a Huffington Post utolsó mondata:

"Leállhatnánk a gyűlölködéssel végre? Köszönjük!"

Ez zsír!

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával! Sztárvendégünk ezúttal Czutor Zoli lesz, akivel a nőideálról beszélgetünk!

Az edző 30 kilót hízott, hogy együtt lefogyjon az ügyfelével http://www.life.hu/ez-zsir/20160220-30-kilot-hizott-az-edzo-hogy-egyutt-fogyhasson-le-ugyfelevel.htmlEz aztán az inspiráció! Adonis Hill ledobott 45 kilót, személyi edző lett, majd felszedett 30 kilót, hogy együtt adhassa le ügyfelével. A nem mindennapi vállalkozás végeredménye: siker! Ez Zsír!OrigoElképesztő izmokat villantott Hugh Jackmanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160202-elkepeszto-izmokat-villantott-hugh-jackman.htmlHoppá! Hugh Jackman levedlette farkasruházatát, és egy olyan képet posztolt Instagramra, amin a verejtékcseppek nyaldossák sportos felsőtestét. Ez Zsír!Origo4 egészséges tipp, hogy gyorsabban lefogyj http://www.life.hu/ez-zsir/20160225-tippek-melyekkel-gyorsabb-lehet-a-fogyas-ezeket-sose-hagy-ki-fogyokura.htmlA zsírpárnák maguktól nem fognak eltűnni, és bár sokan szeretnének megszabadulni jó pár kilótól, ez nem megy egyik napról a másikra. Adunk pár tippet a szuper alak érdekében. Ez Zsír!--Napi két óra, és olyan feneked lesz, mint Gwyneth Paltrow-nakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160224-gwyneth-paltrow-szineszno-edzesterve.html43 éves, az Oscar-díjas színésznő alakját bármelyik huszonéves megirigyelné. A kétgyerekes világsztár nemrég elárulta, hogyan őrzi meg vonalait. Ez Zsír!AFP7+1 módszer, amivel könnyebbé teheted az edzésthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160225-tedd-konnyebbe-az-edzest-tippek-modszerek.htmlAz edzés olykor komoly kihívást jelent, főleg ha fáradtak vagyunk. Íme, 7+1 kutatáson alapuló tipp, amely segít megkönnyíteni a mozgást. Ez Zsír!--A kihívások pszichológiája – Avagy ezért lépj ki a komfortzónádból!http://www.life.hu/ez-zsir/20160224-a-kihivasok-pszichologiaja-avagy-ezert-lepj-ki-a-komfortzonabol.htmlKihívás, siker, önbecsülés – három egymásra épülő fogalom, amelyek valójában egy elképesztően hosszú utat jelképeznek. Sokaknak ezt sajnos nem is sikerül végigjárni, pedig nem kisebb dolgok forognak kockán, mint a boldogság és a kiteljesedés.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.