Lassan itt a tavasz: így kezdj el felkészülni a kerti munkákra

kertész kertészkedés balkon Balkongaz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha te is erőteljesen sóvárogsz már a tavasz után, akkor a BalkonGaz blog szerzőjéhez hasonlóan neked is szépen lassan ideje felkészülnöd a hamarosan időszerű kerti munkálatokra.

"Van egy dolog, amit kicsit mindig el szoktam hanyagolni annak ellenére, hogy kiemelkedően fontos a saját munkánk megkönnyítése miatt. Hogy mi is ez? A szerszámok rendberakása, beszerzése és pótlása. Higgyétek el, megér egy misét a téma, mert a jó (és jól karbantartott) eszközök sok bosszúságtól, extra munkától megkímélhetnének." De mik is azok a nagyon alap dolgok, amikre egy balkonkertésznek szüksége lehet?" A BalkonGaz blog bejegyzéséből megtudhatod!

Forrás: Thinkstock

Megelevenedett rémálom: Kína lakatlan szellemvárosahttp://www.life.hu/otthon/20160224-kina-ordos-varos-kangbashi-negyede-szellemvaros-fotok.htmlA sci-fi filmek egyik kedvelt motívuma, amikor a főhős egy teljesen kihalt városban találja magát: a korábban nyüzsgő városi forgatagnak hűlt helye, a kihalt utcákon üresen árválkodnak a rideg épületek. Nos, ezeket a jól ismert filmkockákat akár a Belső-Mongólia sivatagjában fekvő Ordos városában is rögzíthették volna. Otthon--Gyilkos otthonok, ahol még ma is élnekhttp://www.life.hu/otthon/20160223-otthonok-amelyek-gyilkossagok-helyszinei-voltak-es-meg-lakjak.htmlA horrorfilmeken belül egy külön kategória az úgynevezett "házas horror", amikor egy látszólag békésnek, idillinek tűnő családi otthonban egy idő után különös jelenségek kezdik megkeseríteni a lakók életét. A családi ház a forgatókönyvírók egyik legkedveltebb toposza, és bizony sok esetben a való életből merítenek ihletet. Otthon--Befőttesüvegbe zárt csillagos égbolthttp://www.life.hu/otthon/20160222-csorba-anita-tertervezo-vilagto-befottesuveget-keszit.htmlNagyon mutatós, nagyon kreatív, és nagyon könnyű elkészíteni! Csalogasd le a csillagokat az égről Csorba Anita tértervező segítségével. Otthon--Ültetni bármibe lehet!http://www.life.hu/otthon/20160222-balkongaz-blog-ultetni-barmibe-lehet.htmlA leglehetetlenebb tárgyak, megunt eszközök segítségével olcsón nagyon jól fel lehet dobni egy párkányt, konyhapultot otthon. Kövesd a BalkonGaz blog tippjeit! Otthon--Norwood - Egy magánklub titkos világahttp://www.life.hu/otthon/20160219-fotosorozat-a-new-yorki-norwood-maganklobrol.htmlEgy zártkörű magánklub falai közé általában csak a felső tízezer dúsgazdag "kiválasztottjai" nyerhetnek betekintést, éppen ezért számít különleges alkalomnak, amikor ezekről az exkluzív helyekről készül fotósorozat. Otthon--Soha nem volt még ilyen egyszerű a rendrakás - Kövesd tippjeinket!http://www.life.hu/otthon/20160215-csorba-anita-tertervezo-tarolasi-trukkoket-mutat.htmlNéhány okos trükkel, praktikával könnyen rendet varázsolhatsz még a legnagyobb felfordulásból is. Csorba Anita tértervező segít átlátni a káoszt! Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.