Cheryl Tiegs, a Sports Illustrated egykori modellje szerint a plus size modellek jelensége veszélyes, mert az emberek azt gondolják, teljesen elfogadott és rendben van, ha valaki kövér.

A 89 centiméteres vagy annál nagyobb derékméret egészségtelen - fejtette ki véleményét az E! News-nak Cheryl Tiegs.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Frederick M. Brown

A 68 éves exmodell, aki egykor a Sports Illustrated hasábjain is szerepelt, úgy véli, a plus size modellek jelensége veszélyes, mert az embereknek "vonzóvá" teszik a túlsúlyt. Mindeközben a nemrég a Sports Illustrated ikonikus fürdőruhás különkiadásán is megjelent Ashley Graham plus size modellel példálózott.

Nem hinném, hogy ez egészséges. Az arca szép, de nem gondolom, hogy ez hosszú távon egészséges. Ashley Graham volt az első plus size modell, aki végiglejthetett a New York-i divathéten, és az első, aki szerepelt a Sports Illustrated Swimsuit Issue különkiadásának címlapján.

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával! Sztárvendégünk ezúttal Czutor Zoli lesz, akivel a nőideálról beszélgetünk!