Rosie Huntington-Whiteley meztelen lábai és Naya Rivera gigadekoltázsa vitte ezt a hetet. Ezek mellett pedig néhány szemet gyönyörködtető darabot is láttunk. Íme, a heti stílusmustra!

Feketék

Rosie Huntington-Whiteley mostanában a minire szavaz, habár ez a mostani választása talán még az eddigieken is túltesz. Amennyire mini a mini, annyira hatalmas az a masniszerű dísz a szoknyán. Bella Hadid továbbra is drámai megjelenését tökéletesíti. 

Rosie Huntington-Whiteley, Bella HadidForrás: AFP

Fehérek

Néhány trendről, úgy gondoljuk, jobb ha a kifutón maradnak. Ez a véleményünk a nagyon sötét rúzsokról is, amelyek nagyon kevés embernek állnak jól. A modell, Abbey Lee outfitje a rúzst leszámítva sem lett a kedvencünk, ahogy Naya Riveraé sem. Vajon mikor megy ki a divatból ez a közönséges és ízléstelen magamutogatás? 

Abbey Lee, Naya RiveraForrás: AFP

Egy szín árnyalatai

Zendaya Coleman a lila élénk, fiatalos és csajos árnyalatára szavazott, a modell, Jourdan Dunn pedig a komolyabb megjelenésért a mélyebb, padlizsános árnyalat felé kacsingatott. Mindketten jól választottak.

Zendaya Coleman, Jourdan DunnForrás: AFP

A részletek

Imádjuk azokat a ruhákat, amelyek elsőre csak egy egyszerű kis feketének tűnnek, de ahogy a viselőjük megfordul, máris kiderül, hogy ennél sokkal több van bennük. A héten Kate Beckinsale ruhája szolgált izgalmas részletekkel. 

Kate BeckinsaleForrás: AFP