Rosie Huntington-Whiteley megmutatta, milyen az igazán mini mini – Heti stílusmustra

stílusmustra Kate Beckinsale Rosie Huntington-Whiteley Bella Hadid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rosie Huntington-Whiteley meztelen lábai és Naya Rivera gigadekoltázsa vitte ezt a hetet. Ezek mellett pedig néhány szemet gyönyörködtető darabot is láttunk. Íme, a heti stílusmustra!

Feketék

Rosie Huntington-Whiteley mostanában a minire szavaz, habár ez a mostani választása talán még az eddigieken is túltesz. Amennyire mini a mini, annyira hatalmas az a masniszerű dísz a szoknyán. Bella Hadid továbbra is drámai megjelenését tökéletesíti.

Rosie Huntington-Whiteley, Bella Hadid Forrás: AFP

Kinek a ruhája jön be jobban?

Fehérek

Néhány trendről, úgy gondoljuk, jobb ha a kifutón maradnak. Ez a véleményünk a nagyon sötét rúzsokról is, amelyek nagyon kevés embernek állnak jól. A modell, Abbey Lee outfitje a rúzst leszámítva sem lett a kedvencünk, ahogy Naya Riveraé sem. Vajon mikor megy ki a divatból ez a közönséges és ízléstelen magamutogatás?

Abbey Lee, Naya Rivera Forrás: AFP

Kinek az outfitje rosszabb?

Egy szín árnyalatai

Zendaya Coleman a lila élénk, fiatalos és csajos árnyalatára szavazott, a modell, Jourdan Dunn pedig a komolyabb megjelenésért a mélyebb, padlizsános árnyalat felé kacsingatott. Mindketten jól választottak.

Zendaya Coleman, Jourdan Dunn Forrás: AFP

Kinek a ruhája dögösebb?

A részletek

Imádjuk azokat a ruhákat, amelyek elsőre csak egy egyszerű kis feketének tűnnek, de ahogy a viselőjük megfordul, máris kiderül, hogy ennél sokkal több van bennük. A héten Kate Beckinsale ruhája szolgált izgalmas részletekkel.

Kate Beckinsale Forrás: AFP
Ez a smink a legnagyobb divat most a sztárok között - Készítsd el te is!http://www.life.hu/trend/20160223-minden-amit-tudni-kell-a-no-makeuprol.htmlA no makeup lényege az illúzión túl, hogy látványos és tapintható lesz a természetes szépség. Larion Oscar tanácsait követve most te is megélheted ennek az álomsminknek a varázsát. Trend--Kié lesz a divat-Oscar? 2. részhttp://www.life.hu/trend/20160225-az-oscar-dijra-jelolt-legjobb-noi-mellekszereplok-kozul-ki-a-legdivatosabb.htmlVasárnap, hazai idő szerint éjjel egykor a vörös szőnyeges bevonulással veszi kezdetét az év egyik legjobban várt filmes eseménye. A este során többek között az is kiderül, ki kapja a legjobb női mellékszereplőnek járó szobrot. Mi viszont arra is kíváncsiak vagyunk, hogy ki érdemelné meg közülük legjobban a divat-Oscart. Nézzük a jelölteket! TrendAFPRihannán kívül mindenki leszerepelt - Stílusmustra a Brit Awardsrólhttp://www.life.hu/trend/20160225-stilusmustra-a-brit-awardsrol.htmlA szerda esti gálán több világsztár is tiszteletét tette, de egyedül Rihanna és Adele ruhaválasztásával vagyunk kibékülve. Kylie Minogue és a brit sztárok leszerepeltek. Trend--Kié legyen a divat-Oscar? Szavazz!http://www.life.hu/trend/20160224-az-oscar-dijra-jelolt-legjobb-noi-foszereplok-kozul-ki-a-legdivatosabb.htmlVasárnap, hazai idő szerint éjjel egykor a vörös szőnyeges bevonulással veszi kezdetét az év egyik legjobban várt filmes eseménye. A este során többek között az is kiderül, ki kapja a legjobb női főszerepért járó szobrot. Mi viszont arra is kíváncsiak vagyunk, hogy ki érdemelné meg a legjobban a divat-Oscart. Nézzük a jelölteket! TrendAFPVegyszermentes és természetes - Ezek a legjobb natúrkozmetikumok!http://www.life.hu/trend/20160223-termeszetes-alapanyagokra-epulo-szepsegapolasi-markak.htmlVegyszermentes, természetes, mellékhatásoktól mentes - bármiről is legyen szó, manapság ezeket a termékeket keressük. Szerencsére már a bőrápolás terén is egyre több márka vallja magáénak ezt a filozófiát, amiért mi igencsak hálásak vagyunk. Hálásak vagyunk, hogy vigyáznak az egészségünkre, és segítenek abban, hogy a testünknek az őt megillető biztonságos ápolást nyújtsuk! Trend--Sztárok stílusa: Epres Pannihttp://www.life.hu/trend/20160222-epres-panni-stilusarol-vallott.htmlEpres Panni igazi természetes szépség, így nem véletlen, hogy modellkarrierje is fényes sikereket hozott. Benedek Tibor felesége szerint a ruhák csak akkor dobják fel a mindennapjainkat, ha kiegyensúlyozottak és alapvetően is jókedvűek vagyunk. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.