Istenes Bence szörnyű szakállat növesztett

Forrás: Facebook/Istenes Bence -
Amszterdam Istenes Bence Fluor Tomi szakáll RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub műsorvezetője Amszterdamban kissé eleresztette magát: szőrösen szelfizett.

Istenes Bence rapper barátjával, Fluor Tomival kalandozik Amszerdamban, ahol a fiúk szereztek egy vicces műszakállat. Így hamisítatlan Chuck Norris-stílusban kapták magukat lencsevégre. Nincs mese, nekik még ez a mókás maskara is remekül áll.

Forrás: Facebook/Istenes Bence
Monica Lewinsky sem hagyta ki az Oscar partithttp://www.life.hu/sztarok/20160229-monica-lewinsky-bill-clinton-szeretoje-feltunt-az-oscar-utani-bulin.htmlBill Clinton egykori szeretője hosszú időre visszavonult a nyilvánosság elől, de az Oscar bulit nem tudta kihagyni. TV + Sztárok--Ilyen gusztustalan dolog még nem történt élő adásbanhttp://www.life.hu/sztarok/20160229-elo-adasban-csoppent-el-az-nbc-riportere.htmlEz aztán a profizmus! Az NBC riporterének élő adásban kezdett el csöpögni az orra, de ez sem akadályozta meg abban, hogy végezze a munkáját. TV + Sztárok--Cinthya Dictator valóra váltja az álmát! Tanárnő lesz belőlehttp://www.life.hu/sztarok/20160229-cinthya-dictator-visszaul-az-iskolapadba-hogy-tanar-lehessen-belole.htmlA sztár a katedrára vágyik, de ahhoz, hogy ő oktathasson, előbb újra be kell ülnie az iskolapadba. TV + Sztárok--Ezen a helyen végezhet Freddie az Eurovíziós Dalfesztiválonhttp://www.life.hu/sztarok/20160228-ezen-a-helyen-vegezhet-freddie-az-eurovizios-dalfesztivalon-a-spoon-szerint.htmlA Life.hu riportere a tavalyi fellépőcsapattal, a Spoonnal beszélgetett. A srácok állítják, nem is tudtak kinek szurkolni, annyi jó volt...TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoKövetői szerint túl sokat dolgozik Sarka Katahttp://www.life.hu/sztarok/20160228-sarka-kata-tul-sokat-dolgozik-facebookos-kovetoi-szerint.htmlSarka Kata a minap "dolgozós" képet posztolt Facebook-oldalára. Rajongói pedig most sem hagyták szó nélkül feltöltött fotóját. TV + Sztárok--Parno Graszt: "Nem nyerni jöttünk"http://www.life.hu/sztarok/20160228-parno-graszt-nem-nyerni-jott-a-dalba.htmlA Parno Graszt egészen a Dal döntőjéig menetelt, de végül nem jutottak a legjobb négybe. Mint mondták, nem azért jelentkeztek a műsorra, hogy nyerjenek, ők is Freddie-t tartották esélyesnek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.