Ezt a fényűző otthont nézte ki magának Jennifer Lopez

ház luxus otthon Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miután exférjével túladtak a közös otthonukon, Jennifer Lopez szemet vetett egy Beverly Hills-i luxusházra. A kinézett házikó 300 négyzetméterrel kisebb az előzőnél: 1300 négyzetméter és 23 millió dollárba kerül.

A 46 éves énekesnő még 2011-ben vált el Marc Anthony-tól, most pedig egykori közös otthonuktól is megszabadult - számolt be a Daily Mail.

Állítólag az énekesnő már az anyagiakat is rendezte a ház jelenlegi tulajdonosával a filmproducer Frank Mancuso-val, aki a Paramount és az MGM Studios alapítója.

Forrás: AFP/Robyn Beck

A rezidencia szomszédságában pedig nem mások laknak, mint

Demi Moore, Harry Styles, és Channing Tatum.

Jennifer eddig egy 1600 négyzetméteres házban lakott exférjével közös gyerekeikkel együtt, de az énekesnő úgy érezte, hogy a ház túl nagy hármójuknak. Nos, a képeket elnézegetve reméljük, hogy ez a "kis" kuckó már megfelel az Lopez kisasszonynak hosszútávon is.

/1603/Jenni20163315550

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.