Pirner Alma a szoptatásról: “Volt, hogy sírtam, mert nem ment”

anyaság szoptatás család gyermek Pirner Alma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rúdtánc nagyasszonya anya lett, és az ő legnagyobb vágya is az volt, hogy anyatejjel táplálhassa kisfiát.

Pirner Almát sokan megvádolták azzal, hogy félteni fogja tökéletes alakját, de ő már terhessége elején elhatározta, szoptatni szeretné gyermekét. A kezdet viszont egyáltalán nem volt egyszerű - írja a Hot!.

Forrás: Facebook/Pirner Alma

Mindent megtett Pirner Alma azért, hogy szoptathassa kisfiát, de sok nehézséggel kellett szembenéznie. A rengeteg kéretlen tanács is elbizonytalanította. Sokan riogatták őt azzal, hogy aki császármetszéssel szül, az kevésbé tud szoptatni, valamint a mellimplantátum kapcsán sem kecsegtették túl sok jóval. Alma még profi szoptatási tanácsadóhoz is fordult, miután hazatért a kórházból.

“Sok nehéz pillanatot átéltem. Volt, hogy sírtam, mert nem ment, mert nem volt ügyes a gyerek” - vallotta be Alma a lapnak. A szülés után néhány héttel ráadásul majdnem a teje is elapadt, ugyanis visszaállt a ciklusa. Hat hétnek kellett eltelnie, hogy Alma és kisfia egymásra hangolódjanak. Mivel egyéves koráig szeretné anyatejjel táplálni gyermekét, nagyon odafigyel arra, hogy mit eszik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.