Le sem tagadhatják, hogy rokonok. Ráadásul nemcsak az arcuk, de az alkatuk is nagyon hasonló, olyannyira, hogy sokszor még a legközelebbi ismerőseik is kételkednek abban, hogy nem testvérek. 

Gwen Slade, a 65 éves londoni nagymama, a 44 éves lánya, Jemima és 16 éves unokája, Lily között rengeteg a hasonlóság: imádnak vásárolni, rajonganak a divatért, és mindhárman odavannak az egyedi darabokért.

Hiába van köztük nagy korkülönbség, annyira hasonló a testalkatuk, hogy gyakran egymás ruháit viselik.

Forrás: Twitter/realjemimaslade

A nagymama imádja, hogy sokszor testvéreknek nézik őket, bár azt nem, hogy

sokszor el kell rejtenie az újonnan beszerzett ruhákat, nehogy a lányok előbb lecsapjanak rá. 

Ráadásul sokszor divatbemutatót is tartanak otthon, ami nagyszerű alkalom arra, hogy a trió "melyikünkön a legcsinosabb az adott ruha" versenyt rendezzen. 

„Büszke vagyok rá, hogy ennyire egyformák vagyunk és hogy megoszthatjuk egymással a ruháinkat. Nem sok családban mondhatják el ezt magukról a női családtagok” - nyilatkozta lánya, Jemima a Daily Mailnek.

Forrás: Insagram/Jemima Slade

„Mindent őszintén megosztunk és megbeszélünk egymással. A kapcsolatunk nagyon mély, beszélgetünk a pasikról, a szexről, az ivásról, és a félelmeinkről. Tudom, sokan furcsállják ezt a szoros köteléket, nekik tanácsolom, hogy próbálják ki! Szerintem nincs annál szebb dolog a világon, mint amikor három generációt köt össze egy közös szenvedély” - tette hozzá.