esküvő X-Faktor gyermekvállalás Muri Enikő család énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő izgatottan készül az esküvőjére és a Class FM műsorában azt is elárulta, néhány év múlva két gyermekkel az oldalán, a főváros zajától távol képzeli el az életét.

Muri Enikő Garami Gáborral beszélgetett és őszintén vallott arról, hogyan képzeli el a jövőjét kétgyermekes édesanyaként.

Forrás: redlemon

„5-10 év múlva reményeim szerint két gyerek lesz majd az oldalamon, és nagyon örülnék, ha kicsit távolabb élnénk a város zajától. Emellett ahogy most is, szeretnék színházba járni, fellépni és dalokat készíteni" – árulta el Enikő.

Fővárosból vidékre: "Sokan azt hiszik, hogy itt is megáll a hatos villamos, amivel percek alatt bejutnak a boltba"http://www.life.hu/csalad/20160303-fovarosbol-videkre-visnyeszeplak-zaja-peter-csaladja.htmlEgyfajta missziós és edukációs szándék is megbújt Zaja Péter és felesége, Anikó döntése mögött, mikor 24 évvel ezelőtt, az egyetem elvégzése után Visnyeszéplakon vágtak bele új közös életükbe. Egy olyan, önellátásra berendezkedett falusi közösséget szerettek volna létrehozni, amely másoknak is kivezető út lehet a fogyasztáscentrikus, materialista városi életből. Család--Megható kismama fotósorozat: elhunyt férje előtt tisztelgett a gyermekét váró Nicolehttp://www.life.hu/csalad/20160304-nicole-bennett-terhes-kismama-meghato-fotosorozatan-elhunyt-ferje-is-szerepel.htmlKülönleges kismama fotózás látott napvilágot: Nicole Bennett várandósságát megörökítő képein autóbalesetben meghalt férje, Deonta is szerepel. CsaládOrigoNyílt levél egy exfeleségnekhttp://www.life.hu/csalad/20160303-nyilt-level-a-nonek-akinek-a-ferjet-gondolkodas-nelkul-elvettem.htmlTetteinknek következménye van, még akkor is, ha az adott pillanatban nem számolunk vele. Az alábbi levél írója saját bőrén tapasztalta meg, milyen is az, amikor a rózsaszín köd szertefoszlása után az embernek szembe kell néznie gyötrő lelkiismeretével. Család--Retrofotó került elő Király Viktor családjárólhttp://www.life.hu/csalad/20160303-kiraly-viktor-enekes-csaladjarol-reges-regi-kepet-posztolt-amikor-meg-o-es-testvere-kiraly-linda-is.htmlRéges-régen készülhetett az a kép, amit az énekes osztott meg a közösségi oldalán. CsaládFotó: Marton Szilvia - OrigoPirner Alma a szoptatásról: “Volt, hogy sírtam, mert nem ment”http://www.life.hu/csalad/20160303-pirner-alma-mindent-megtett-azert-hogy-szoptathassa-gyermeket-de-a-kezdet-nem-volt-egyszeru.htmlA rúdtánc nagyasszonya anya lett, és az ő legnagyobb vágya is az volt, hogy anyatejjel táplálhassa kisfiát. CsaládOrigoNádai Anikó kisfia felbolygatja az egész lakást - Cuki fotó!http://www.life.hu/csalad/20160303-nadai-aniko-elegge-aktiv-egesz-nap-elvan-a-musorvezeto-kisfia-cuki-foto.htmlA lassan nyolc hónapos Patrik igazi izgő-mozgó baba, aki egy percre sem hagyja pihenni a szüleit. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.