Síró, beteg gyermeke miatt alázták meg az anyát

Forrás: Facebook/Sammi Ovington -
anya sírás megaláztatás Sammi Ovington beteg gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 23 éves Sammi Ovington rengeteg durva megjegyzést kapott egy bevásárlóközpontban csupán azért, mert a kislánya sírt.

Az emberek egyből ítélkeznek és bíráskodnak anélkül, hogy tudnák, mi áll a dolgok hátterében. A fiatal anyának is rengetegen osztottak kéretlen tanácsokat, de a segítségét senki nem ajánlotta fel.

Forrás: Facebook/Sammi Ovington

Felelőtlennek titulálták az anyát, amiért hagyta gyermekét sírni. Volt, aki odaszúrta, hogy a 3 éves kislánynak már nem kellene babakocsiban ülnie, és volt aki egyenesen azt mondta, hogy ő egy rossz anya. Sammi nem hagyta szó nélkül a rengeteg megaláztatást. Facebook-posztban magyarázta el, hogy miért is sírt a gyermeke.

Forrás: Facebook/Sammi Ovington

Az anya elárulta, a kislánya, Skye Martin beteg. Autizmussal és hipermobilitás szindrómával küzd, emellett még kényszerbeteg is.

“Fájdalmas neki, ha hosszú ideig sétál, ezért ül babakocsiban” - reagált az anya a támadásokra, és elárulta, hogy a sírás nem egy hiszti volt, a kislány megijedt a zajoktól és pánikba esett.

Forrás: Facebook/Sammi Ovington

“Nem hagytam, hogy a gyermekem két órán keresztül sírjon, miközben én csak vásárolgattam” - hangsúlyozta az anya. Leírta, hogy egy padon ülve próbálta megnyugtatni őt, és csak akkor mentek be a boltba, amikor a kislány már készen állt rá. Ott azonban újra sírni kezdett Skye, ezért csak gyorsan megvették a legszükségesebb dogokat, és már távoztak is.

"A posztom lényege, hogy mindenki gondolkodjon, mielőtt ítélkezne" - írta az anya. Aki leszögezte, hogy normális esetben Skye imád vásárolni, és továbbra is magával fogja majd vinni a gyereket.

Hipermobilitás szindróma

Az ízületi túlmozgékonyság szindróma azt jelenti, hogy az ízületek könnyen elmozdulnak a normális pályájukon túl, ami ficamokhoz, ízületi fájdalomhoz vezethet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.