A pilótától tudta meg a férfi, hogy apa lesz

repülő terhesség apaság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem kis meglepetést okozott felesége a férfinak, amikor elintézte, hogy a Las Vegasból Pennsylvaniába tartó gépen közöljék vele a jó hírt: apa lesz.

Majdnem lemaradt a nagy bejelentésről Eric Sadiwnyk, az a 32 éves, pennsylvaniai férfi, aki egy vakáció után indult haza feleségével, ráadásul hét órát kellett a reptéren várniuk, így

mikor végre helyet foglaltak a repülőn, leginkább csak aludni szeretett volna.

Eric és felesége Forrás: Facebook, / Lisa Sadiwnyk

“Csak fél füllel hallgattam a pilótát. Igazándiból azt hittem, hogy ez is csak a tipikus, felszállás előtt megszokott közlemény. Aztán elhangzott a nevem, meg az ülőhelyem sorszáma. Nem mindennap történik ilyesmi” - mesélte Eric Sadiwnyk a Today című amerikai hírcsatornának.

A pilóta ezt követően közölte Eric-kel, hogy bár pénzt nem nyert Las Vegasban, így is megütötte a főnyereményt, ugyanis apa lesz. Ezt hallva Eric zokogni kezdett, mindezt pedig a felesége, Lisa egy videón is megörökítette.

Here's a MUST WATCH! A few weeks ago, my husband Eric Sadiwnyk got quite the surprise on our returning flight from Las Vegas. There aren't enough Thank You's for the crew of American Airlines Flight 607 (1/13/16) with service from Las Vegas to Philadelphia. You all helped me to pull this off seamlessly! I'm hoping if this video makes it around the internet a bit, I may be able to find the crew and Thank them again! I'll also be sending a copy to American Airlines Customer Relations. I love you Eric Sadiwnyk!

Közzétette: Lisa Sadiwnyk – 2016. február 26.

Lisa a Todaynak elmondta, hazatérésük előtt két nappal tudta meg, hogy terhes. Persze nehéz volt titokban tartania egy ekkora örömhírt, főleg, hogy

már évek óta próbálkoztak már a családalapítással.

“De azt szerettem volna, ha a bejelentés legalább olyan különleges lesz majd, mint maga a hír”
- mondta Lisa, aki beszállás előtt kérte a gép személyzetének segítségét, és odaadta nekik az előre megírt szöveget, amit a pilótának csak be kellett olvasnia.

“Mikor a gépre vártunk, azt hazudtam Ericnek, hogy elmegyek rágcsálnivalóért. Így tudtam beszélni a gép személyzetével. Megkértem őket arra, hogy ha lehet, még felszállás előtt olvastassák be az üzenetet. Szerencsére, nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, így a meglepetés tökéletesre sikerült.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.