Gáspár Evelin fogyókúrázó nőket inspirál

Forrás: Facebook/Gáspár Evelin -
fogyás inspiráció Gáspár Evelin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Győző lánya az elmúlt években 30 kilótól szabadult meg. Kitartása példaként áll 10 lelkes, fogyni vágyó nő előtt.

Belülről segített a zsír támadásában Gáspár Evelin, aki elképesztően sokat fogyott az elmúlt években, ezért tud lelket önteni a többi nőbe, akik szintén szeretnének megszabadulni néhány kilótól.

Forrás: Facebook/Gáspár Evelin

Egy hónapja tart a fogyókúrás programuk, ami csütörtökön komoly mérföldkőhöz érkezett. A résztvevők egészséges és fogyókúrás vacsorával ünnepelték meg az eddig leolvasztott kilókat és a tovaszállt centimétereket Gáspár Evelinnel, aki történetével motiválta a résztvevőket - áll a sajtóközleményben.

Forrás: Royal Shape

"14 éves korom óta diétázom és 16 éves korom óta edzem. Nagyjából harminc kilót fogytam, most 73 kiló vagyok. Ami még rajtam van, az nagyjából öt kiló, de ezt már nagyon nehéz leszedni, iszonyatosan keményen küzdök érte” - vallotta be Evelin, aki hozzátette, nagyon megtisztelő, hogy másokat is inspirálhat.

“Jó érzés segíteni más embereknek, sokan például miattam kezdtek el fogyókúrázni" - mondta Gáspár Evelin, aki azt is elárulta, nagyon örül annak, hogy személyesen találkozhatott hétköznapi nőkkel, akik szintén keményen küzdenek.

Forrás: Royal Shape

"Nagyon jó, hogy egy olyan terembe jöhettem, ahol hétköznapi csajokkal találkozhattam. Gyerekük van, esküvőre készülnek, irodai dolgozók, igazi csajok, nem műnők. Ha nem találunk egy olyan szakembert, mint itt a Rénes Szilvi, aki tud segíteni és tanácsot adni a megfelelő fogyáshoz, nagyon nehéz a dolog. Ezúton is üzenem a csajoknak, hogy ne adják fel, mert a legjobb kezekben vannak" - mondta Evelin.

Angelina Jolie még mindig csont és bőrhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160304-angelina-joliet-kambodzsaban-forgatas-kozben-fotoztak-le-es-meg-mindig-nagyon-vekony.htmlA színésznőt úgy tűnik, nem érdekli, hogy sokan aggódnak a súlya miatt. A kórosan sovány Angelina egy dekát sem hízott az elmúlt időben. Ez Zsír!--Tilla megvillantotta szálkás izmaithttp://www.life.hu/ez-zsir/20160304-till-attila-tilla-a-tv2-musorvezetoje-megvillantotta-szalkas-izmait.htmlA TV2 műsorvezetője edzésbe lendült, a fekvőtámasz pedig remekül állt neki.Ez Zsír!--Tóth Gabi: "Nem szeretnék nagyon sovány lenni"http://www.life.hu/ez-zsir/20160304-toth-gabi-felszedett-jo-par-kilot-kemeny-edzesbe-kezdett-a-dogos-enekesno-video.htmlAz énekesnőre a Sztárban sztár forgatásai alatt felszaladt 5-6 kiló, így úgy érezte, hogy itt az ideje ellátogatni az edzőterembe. Ez Zsír!--Miért jó napi 50 guggolás? Most megtudhatod!http://www.life.hu/ez-zsir/20160303-ezert-jo-a-napi-50-guggolas.htmlTe már elkezdted a márciusi kihívást? A 30 napos vízkihívás után ebben a hónapban minden nap 50 guggolással tesszük próbára magunkat! Ez Zsír!--20 étel, amely függőséget válthat kihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160304-20-etel-amely-fuggoseget-valthat-ki.htmlA kutatók egy listán rangsorolták azokat az élelmiszereket, amelyek esetében gondot jelenthet megállni egyetlen adagnál. Ez Zsír!--45 kilótól szabadult meg John Goodman - Íme, a 63 éves sztár titkahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160303-john-goodman-szinesz-45-kilotol-szabadult-meg.htmlA nagy Lebowski és a Műkincsvadászok sztárja keményen megdolgozott a karcsúbb, egészségesebb vonalaiért. Ez Zsír!AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.