Gáspár Győző lánya az elmúlt években 30 kilótól szabadult meg. Kitartása példaként áll 10 lelkes, fogyni vágyó nő előtt.

Belülről segített a zsír támadásában Gáspár Evelin, aki elképesztően sokat fogyott az elmúlt években, ezért tud lelket önteni a többi nőbe, akik szintén szeretnének megszabadulni néhány kilótól.

Forrás: Facebook/Gáspár Evelin

Egy hónapja tart a fogyókúrás programuk, ami csütörtökön komoly mérföldkőhöz érkezett. A résztvevők egészséges és fogyókúrás vacsorával ünnepelték meg az eddig leolvasztott kilókat és a tovaszállt centimétereket Gáspár Evelinnel, aki történetével motiválta a résztvevőket - áll a sajtóközleményben. 

Forrás: Royal Shape

"14 éves korom óta diétázom és 16 éves korom óta edzem. Nagyjából harminc kilót fogytam, most 73 kiló vagyok. Ami még rajtam van, az nagyjából öt kiló, de ezt már nagyon nehéz leszedni, iszonyatosan keményen küzdök érte” - vallotta be Evelin, aki hozzátette, nagyon megtisztelő, hogy másokat is inspirálhat.

“Jó érzés segíteni más embereknek, sokan például miattam kezdtek el fogyókúrázni" - mondta Gáspár Evelin, aki azt is elárulta, nagyon örül annak, hogy személyesen találkozhatott hétköznapi nőkkel, akik szintén keményen küzdenek.

Forrás: Royal Shape

"Nagyon jó, hogy egy olyan terembe jöhettem, ahol hétköznapi csajokkal találkozhattam. Gyerekük van, esküvőre készülnek, irodai dolgozók, igazi csajok, nem műnők. Ha nem találunk egy olyan szakembert, mint itt a Rénes Szilvi, aki tud segíteni és tanácsot adni a megfelelő fogyáshoz, nagyon nehéz a dolog. Ezúton is üzenem a csajoknak, hogy ne adják fel, mert a legjobb kezekben vannak"  - mondta Evelin.