Gombos Edina még sosem volt ilyen büszke kislányára

Forrás: TV2 -
iskola család Gombos Edina büszkeség gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gombos Edina egy elképesztően megható posztban osztotta meg rajongóival, mennyire büszke a kislányára, aki nagyon jó teljesítményt nyújt az iskolában. 

Az egykori műsorvezető nagyon kiegyensúlyozott, mióta Amerikában élnek családjával, és úgy tűnik, gyermekei is hamar beilleszkedtek az új környezetbe. A kis Miranda például remekül teljesít az iskolában, ahol nemrég angol nyelven adott elő egy dalt az óceán élővilágáról az intézmény legutóbbi rendezvényén. "Olyan büszke vagyok a kislányunkra! Angolul énekelt az óceán élővilágáról az iskola színpadán! Közben már a harmadik idegen nyelvet tanulja, kínai (mandarin) órára is jár a zene, művészet, sport, informatika és tudomány mellett" - írta Edina, aki még egy tündéri képet is közzé tett Facebook-oldalán. Íme:

Forrás: Facebook/ Gombos Edina

Így edzi testét Floridában Gombos Edina

Gombos Edina és családja egyszerűen imádja Amerikát. Az Aktív egykori műsorvezetője ezúttal azt is megmutatta, hogyan tölti kint szabadidejét. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.