Támadják Terri Day Evanst, amiért fiát nyilvánosan megalázta

Forrás: AFP/ANP/Roos Koole -
Terri Day Evans megalázás büntetés bántalmazás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az anyuka maximálisan felháborodott saját fia viselkedésén, ezért a Facebookon is megosztotta, hogy milyen büntetésre számíthat a gyereke, amiért viszont őt bírálták a kommentelők.

A 12 éves gyerek egy új osztálytársát fogadta olyan módon, ami mindenki számára elfogadhatatlan volt. A fiú erősen rátaposott társának cipőjére, annyira, hogy annak sarka ki is tört.

Képünk illusztráció Forrás: AFP/ANP/Roos Koole

Terri Day Evans nagyon megharagudott Jacob nevű fiára, ezért a Facebook-oldalán is megosztotta, milyen büntetésre számíthat a fiú tettéért. Az anya a posztban leírta, hogy nem tűri a nőkkel szembeni bántalmazás semmilyen formáját, éppen ezért szükséges a komoly fellépés.

“Ha még egyszer bántalmazóként lépsz fel egy lány vagy bárki mással szemben, személyesen foglak átadni a szüleinek, hogy elvégeztethessenek veled minden olyan megalázó házimunkát, amit csak ki tudnak találni számodra. Elköszönhetsz a születésnapodra kapott pénzedtől is, mert veszel a lánynak egy pár új cipőt és egy csokor virágot.” - írta a nő, ami miatt viszont rengetegen elkezdték támadni az anyát, mivel többek szerint nem való nyilvánosan, a barátai előtt megalázni a gyereket.

Az anya ismét kifejtette véleményét, hiszen szerinte igenis fontos, hogy a barátai is lássák, Jacob tette nem marad következmények nélkül. Hozzátette, hogy természetesen előbb leült, és megbeszélte gyermekével a történteket, csak azután tette nyilvánossá a büntetést. Terri Day Evans azt is leszögezte, hogy nem érdekli, ki, mit gondol stílusáról, ő nem tűri, hogy fia megalázzon egy lányt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.