Elképesztően fitt kismama Csobot Adél - Friss fotó!

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
kinézet Csobot Adél terhesség szülés apás szülés fitt étkezés kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csobot Adél szebb, mint valaha! A kismama elmondása szerint nagyon jól viseli a terhességet, és sokkal jobban odafigyel a testére, mint előtte. 

A Glamour Woman of The Year sajtótájékoztatóján kaptuk lencsevégre Csobot Adélt, akit a legjobb énekesnő kategóriában szintén jelöltek a díjra. A kismama egyszerűen lenyűgözött minket kinézetével, Adélon ugyanis egy gramm felesleg sincs, nagyon fitt és energikus kismama, aki elmondása szerint sokat is tesz ezért. "Sokkal jobban odafigyelek az étkezésre, mint előtte, és sokkal rendszeresebben is étkezem. Nagyon jól érzem magam a bőrömben, jól viselem a terhességet" - mondta a Life.hu-nak Adél, aki azt is elárulta, Bencével apás szülést terveznek.

Fotó: Marton Szilvia/Origo

Istenes Bence: "Büszke lesz a kisfiam, hogy ilyen gyönyörű anyukája van"

Istenes Bence egész egyszerűen irtó édes. Az RTL Klub műsorvezetője megható üzenettel köszöntötte kedvesét, kisfia édesanyját, Csobot Adélt. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Kiderült, hol síel Katalin hercegné és családjahttp://www.life.hu/csalad/20160308-katalin-hercegne-vilmos-herceg-es-gyerekei-courchevel-francia-varosban-siel.htmlBár a magánszférájuk megőrzésére való tekintettel nem akarták a nyilvánosság előtt feltárni, hová utaztak el négyesben, néhány árulkodó jelnek hála azonban kiderült a titkolt helyszín. Család--5+1 pártípus, akik biztosan nem bírják sokáig egymás mellett http://www.life.hu/csalad/20160307-onimado-se-veled-se-nelkuled-kapcsolatok-emberek-akiknek-nem-kellene-hazasodniuk.htmlPattanásig feszülő viták, szélsőséges helyzetek, anyagi problémák és önimádás. Egyes kapcsolatok már azelőtt halálra vannak ítélve, hogy elkezdődnének. Vigyázz, egy-kettőnél előfordulhat, hogy magatokra ismersz! Család--Terhes a dadus, aki miatt Gwen Stefani és Gavin Rossdale elváltakhttp://www.life.hu/csalad/20160307-terhes-az-a-dadus-aki-miatt-elvalt-gwen-stefanie-es-gavin-rossdale.html13 év házasság, és 3 gyerek után Gavin Rossdale házon belül, a dadussal csalta meg Gwen Stefanit, ezek után pedig nem meglepő, hogy elváltak. A dadusról nemrég kiderült, hogy terhes, de vajon ki az apa? Család--Anyaszült meztelenül mutatta meg szülés utáni alakját Kim Kardashianhttp://www.life.hu/csalad/20160307-kim-kardashian-valosagshow-sztar-anyaszult-meztelenul-mutatta-meg-szules-utani-alakjat.htmlA valóságshow-sztár újra belendült: egy szál semmiben szelfizett hatalmas méretű fürdőszobájában. Család--Mádai Vivien kisfiával cukiskodik a Balaton-parton - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20160307-madai-vivien-balatonfureden-pihent-a-csaladjaval-bajos-foto-a-kisfiaval.htmlA csinos műsorvezető családjával ruccant le Balatonfüredre, ahol egy meghitt hétvégét töltöttek el együtt. Persze a kis Zénó is velük tartott, és el sem mozdult anyukája mellől. Család--Anyaszült meztelenül mutatta meg szülés utáni alakját Kim Kardashianhttp://www.life.hu/csalad/20160307-kim-kardashian-valosagshow-sztar-anyaszult-meztelenul-mutatta-meg-szules-utani-alakjat.htmlA valóságshow-sztár újra belendült: egy szál semmiben szelfizett hatalmas méretű fürdőszobájában. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.