Leonardo DiCaprio pénzét is lenyúlta féltestvére

Forrás: AFP -
Adam Farrar pénz tartozás Leonardo DiCaprio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész mostohatestvére igazi fekete bárány. Szökik a felelősség elől, és még Leónak is tartozik.

Az Oscar-díjas Leonardo DiCaprio féltestvére nem akkora büszkesége a családnak, mint Leo. Sajnos Adam Farrar legtöbbször nem a törvényes úton jár. Drogügyletekbe is keveredett már korábban, ráadásul, ha kölcsönkér, biztos, hogy nem adja vissza - írja a Daily Mail.

Forrás: AFP

Adam sokszor megígérte már, hogy jó útra tér, ám egyszer sem tudta megtartani a szavát. Most éppen egy kis értékű lopás miatt körözi őt a rendőrség, mivel nem jelent meg a bírósági tárgyaláson. Így derült fény arra is, hogy Leónak is tartozik. A színész persze sokszor segítette ki a bajból, de egy idő után már torkig lett azzal, hogy testvére nem változik, és mindig csak kölcsönkér, amit persze soha nem ad meg. Régen nagyon közeli kapcsolatban álltak, de az utóbbi években eltávolodtak egymástól, ami érthető is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.