Mihalik Enikőt még sosem láthattad ennyire lepukkantan

Forrás: Instagram/Éder Krisztián -
Mihalik Enikő lepukkant Éder Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csinos modell általában bájaival szokta felhívni a rajongók figyelmét, ám ezúttal szokatlan hacukát húzott magára.

Mihalik Enikő nem egyszer mutatta meg már magát egy szál semmiben, azonban most egy teljesen új oldaláról fotózta le a szőkeséget Éder Krisztián. A fotós és modell gyakran lógnak együtt New Yorkban, egy ilyen kiruccanásnak az eredménye Enikő legutóbbi képe is. Krisztián nem hiába profi fényképész, sikerült megtalálnia az Enikő öltözékéhez legjobban illő miliőt. Romos, graffitikkel “díszített” téglafal előtt kapta le a tőle szokatlanul, kantáros gatyában feszítő modellt.

Forrás: Instagram/Éder Krisztián

Így sminkelj állásinterjúra - Videó!http://www.life.hu/trend/20160309-igy-sminkelj-allasinterjura.htmlÁllásinterjúra készülsz? Ez pontosan az a szituáció, amikor nagyon sok múlik az első benyomáson. Várady Polett sminkmester most megmutatja, hogyan készíts el egy tökéletes sminket erre az alkalomra, hogy a külsőd is megnyerő legyen. Trend--Mi a titkuk? Ők a legstílusosabb nők 75 és 100 közötthttp://www.life.hu/trend/20160309-a-legstilusosabb-nok-75-es-100-kozott.htmlBizony 75 és 100 között is van élet, ráadásul nem is akármilyen. Ha a jó egészség megadatik, ebben a korban is lehet szárnyalni, kibontakozni, stílusosnak lenni, és ünnepelni az életet. Íme, 6 nő, akik éppen így tesznek! TrendOrigoKészítsd el a születésnapos Olivia Wilde sminkjéthttp://www.life.hu/trend/20160309-keszitsd-el-a-szuletesnapos-olivia-wilde-sminkjet.htmlMa lett 31 éves a bájos színésznő, Olivia Wilde. Születésnapját egy tőle ellesett sminkkel ünnepeljük. Kövesd Larion Oscar tanácsait, és készítsd el a káprázatos makeupot. Trend--Egyre elképesztőbben néz ki Eva Longoria!http://www.life.hu/trend/20160309-eva-longoria-eveket-is-letagadhatna-egyre-elkepesztobben-nez-ki.htmlA színésznőn egyszerűen nem látszik a kor. Hiába teltek már el évek azóta, hogy megismerhettük a Született feleségekben, még ma is pont olyan dögös, mint akkor. Trend--Egy falatka kis farmerben, félmeztelenül pucsít Abbey Clancy http://www.life.hu/trend/20160309-egy-falatka-kis-farmerben-pozol-abbey-clancy.htmlIsmét sárgulunk az irigységtől, miután a kétgyerekes anyuka Instagram-oldalán tett közzé egy félmeztelen fotót magáról. TrendOrigoGáspár Evelin szexi fürtökkel ajándékozta meg magáthttp://www.life.hu/trend/20160309-gaspar-evelin-instagramon-mutatta-meg-uj-frizurajat.htmlNem vált meg hosszú tincseitől Gáspár Evelin, de azért mégis újított frizuráján egy kicsit nőnap alkalmából. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.