Nádai Anikó vidékre költözik a bébiszitterével

farm bébiszitter Fördős Zé műsorvezető Nádai Anikó költözés RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
AZ RTL Klubon hamarosan startol a Farm című reality, a műsorvezetőnek pedig több száz kilométerre kell majd dolgoznia Budapesttől.

Nádai Anikó heti váltásban lesz Fördős Zével, ám amikor ő vezeti a Farm adásait, kisfiával távol lesz párjától és a fővárostól – írja a Hot!.

Forrás: Facebook/Nádai Anikó

„Viszem magammal a gyerekünket, és a bébiszitterünk is velünk tarthat. Az RTL minden feltételt biztosított, ami ahhoz kell, hogy az anyai teendőimet ellássam" – mondta Anikó.

Schobert Norbert: "Végleg elaludt az én legjobb barátom"http://www.life.hu/sztarok/20160310-schobert-norbert-fitnesz-edzot-hatalmas-banat-erte-mert-kutyusa-meghalt.htmlA fitneszguru gyászol, mert imádott kutyája, Szulti ma reggel elpusztult. TV + Sztárok--Megvannak a TV2 új tehetségkutatójának zsűritagjaihttp://www.life.hu/sztarok/20160309-tv2-uj-gyermek-tehetsegkutatojanak-a-kismenoknek-megvannak-a-zsuritagjai.htmlA TV2 gyermek tehetségkutatójában, a Kismenőkben, a vállalkozó szellemű lurkóknak kedvenceik előtt kell bizonyítani. TV + Sztárok--Vidéken még tudnak a lányok tisztességesen kézimunkáznihttp://www.life.hu/sztarok/20160309-hamarosan-indul-a-farm-cimu-reality-az-rtl-klubon-ahol-kiderult-videken-meg-tudnak-a-lanyok.htmlHamarosan indul a Farm című műsor az RTL Klubon, ahol biztos, hogy a múlt századi körülmények kifognak majd a városból érkezett szereplőkön. TV + Sztárok--Caramel felesége lehet az év közösségi média-sztárjahttp://www.life.hu/sztarok/20160309-caramel-enekes-felesege-szilagyi-szilvi-a-meno-social-media-sztarok-kozott.htmlSzilágyi Szilvi is felbukkant a Glamour Women of the Year 2016 jelöltjei között. TV + Sztárok--D. Tóth Kriszta a Heti Hetesben való szerepléséről vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20160309-d-toth-kriszta-musorvezeto-a-heti-hetesben-valo-szerepleserol-elmondta-velemenyet.htmlNemrég olyan hír kapott szárnyra, hogy a műsorvezető az RTL Klub talkshowjában lesz majd látható, a Life.hu újságírója pedig Krisztától kérdezte meg, mi az igazság ezzel kapcsolatban. TV + Sztárok--Tatár Csilla sérelmei és keserűségei. Végre kiadhatta!http://www.life.hu/sztarok/20160304-tatar-csilla-a-kozteve-musorvezetoje-egy-interjuban-keseregte-ki-magat.htmlAz RTL sztárjának, Gönczi Gábornak korábbi felesége, Tatár Csilla az Index újságírójának kesergett egy interjúban. TV2-es meg nem értés, Ördög Nóra érkezése, vita Kárász Róberttel és megannyi sérelem. Még nekünk, a Life-nak is jutott a kritikából és leszólásból. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.