Beyoncé: "Édesanyám a legnagyobb hősöm!"

Forrás: AFP/Kevin Mazur -
édesanya kislány Beyoncé Tina Knowles énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 34 éves popsztár életében mindig is az anyukája lesz a legfontosabb személy. Elmondása szerint ő tanította meg rá, hogyan viselje el az élet legnagyobb megpróbáltatásait. 

Bár Beyoncé imád a színpadon lenni, az anyaságot sokkal közelebb érzi a szívéhez. A legfontosabb teendőket otthon sajátította el, melyben nagy hatással volt rá édesanyja, Tina Knowles. A sztár a mai napig sok dologban kikéri a családja tanácsát, mielőtt döntést hozna - írja a Daily Mail.

Beyoncé és anyukája, Tina Knowles Forrás: AFP/Kevin Mazur

"Mindent, amit egy jó anyának tudnia kell, ő tanította meg nekem. Anyukám az én legnagyobb hősöm, és a húgom mellett benne bízok meg a legjobban a világon. Nagyon hálás vagyok neki a sok törődésért, és szeretetért. Ő tanított meg rá, hogy gondoskodással, kemény munkával, és kitartással bármit elérhetek" - nyilatkozta a sztár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.