Egy anyuka keményen érvelt a nyilvános szoptatás mellett

modell Victoria Secret szoptatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy floridában élő anyuka állítása szerint mindig "négyszemközt" intézi el a szoptatást, ám egyszer gondolt egyet, és megosztotta a privát pillanatot a Facebook-közösséggel is. A fotót azonban el kellett távolítani, mivel 5 ismerőse szerint nem felelt meg a közösségi oldal szabályzatának. Ekkor a nő gondolt egyet, és keményen visszavágott.

Mivel 5 Facebook-felhasználónak nem tetszett, hogy Maria Corry bepillantást engedett a szoptatás örömeibe, a nő másnap egy olyan képet posztolt, amelyen egy félmeztelen Victoria' Sectret modell fényképe mögött etette meg kisbabáját.

"Szóval miután a legutóbbi szoptatós képem 5 ismerősöm jelentette a Facebooknak, ezért posztolom ezt" - írta a fotó mellé.

So since my breastfeeding photo which showed NOTHING got reported more than FIVE times, I'm posting this. I bet this won...

Közzétette: Maria Corry2016. február 18.

"Remélem ezt nem fogják törölni, mivel egy olyan képet is láthatsz rajta, amivel mindennap találkozol plakátokon, boltokban, áruházakban. Ezek miatt sohasem akadtak ki, vagy vették le őket, és tényleg mindenhol beléjük botlasz. De azokat az anyákat lenézik és megszólják, akik a gyermeküket szoptatják. Ez teljesen abszurd! "

A szoptatós szelfit több, mint 7 ezren osztották meg, és 31 ezren fejezték ki tetszésüket, ráadásul a kommentek között rengeteg olyat képet találunk, amiken anyukák szoptatják a csecsemőjüket.

Pirner Alma is kiáll a nyilvános szoptatás mellett

Pirner Alma saját negatív tapasztalatain felbuzdulva kampányolni kezdett a szoptatás és a bababarát helyek mellett. A teljes cikkünket itt elolvashatod!
Jennifer Aniston elárulta a jól működő házasság titkáthttp://www.life.hu/csalad/20160311-jennifer-aniston-elarulta-a-jol-mukodo-hazassag-titkat.htmlJennifer Aniston és Justin Theroux nyolc hónapja mondták ki a boldogító igent, de elmondásuk szerint még mindig úgy érzik magukat, mintha nászúton lennének. A színésznő most elárulta mi a titkuk. Család--Sokan szörnyülködnek Leonardo DiCaprio gyerekkori fotójánhttp://www.life.hu/csalad/20160308-sokak-szeme-inkabb-leonardo-dicapro-edesanyjanak-honaljszorzeten-akadt-meg.htmlA napokban felkerült egy fiatalkori fotó, amin a még csak totyogó Leonardo DiCaprio vigyorog a szüleivel együtt. Ám az idilli kép egy kommentlavinát indított el, ugyanis sokan elszörnyedtek a színész édesanyjának hónalja láttán. Család--Kiderült kivel randizik Rubint Réka a férje helyetthttp://www.life.hu/csalad/20160309-rubint-reka-masik-pasival-randizott.htmlRubint Réka egy családi pillanattal örvendeztette meg rajongóit az Instagram-oldalán. Egy randevú erejéig ugyanis lecserélte férjét a kis Norbira. Család--Elképesztő a hasonlóság a nagymama, a lánya és az unokája közötthttp://www.life.hu/csalad/20160304-egyidosnek-tunik-a-nagymama-a-lanya-es-az-unokaja.htmlLe sem tagadhatják, hogy rokonok. Ráadásul nemcsak az arcuk, de az alkatuk is nagyon hasonló, olyannyira, hogy sokszor még a legközelebbi ismerőseik is kételkednek abban, hogy nem testvérek. Család--Madonna követeli, hogy tartóztassák le az exférjéthttp://www.life.hu/csalad/20160303-madonna-elakarja-erni-hogy-fia-rocco-hazautazzon-hozza.htmlMadonna szerint fiát, Roccót az apja vette rá, hogy engedetlenkedjen, és csak azért se akarjon New York-ba menni az énekesnőhöz. A vita odáig fajult, hogy Madonna állítólag kijelentette: börtönbe küldené volt férjét. CsaládAFPNánási Mici fotójánál csak a fánkja édesebbhttp://www.life.hu/csalad/20160302-nanasi-pal-lencsevegre-kapta-kislanyat-micit.htmlCsodásan fest Ördög Nóra és Nánási Pál kislánya. Nem csoda hát, hogy a büszke apuka imádja, ha csemetéje belibeg a kamerája elé. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.