Goldie Hawn 70 évesen is fantasztikusan néz ki - Fotó!

fotó színésznő Goldie Hawn edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznőt múlthét csütörtökön Brentwooban kapták lencsevégre, amikor épp egy barátjával sétálgatott. A sztár bátran letagadhatna jó pár évet.

Hawn egy merészen kivágott fölsőben sétálgatott, valószínűleg éppen edzeni volt. A 70 éves híresség a kora ellenére elképesztően jól tartja magát, és a hírek szerint ezért mindent meg is tesz. Hetente többször látogatja meg a helyi edzőtermet, és otthon is bátran súlyzózik, ha olyan kedve van. Nem semmi!

Forrás: NORTHFOTO/X17online.com/Globo/X17online.Com

Szekeres Nóra: „Jobban tetszik a hajlékonyság, mint a kidolgozott izmok"http://www.life.hu/ez-zsir/20160310-szekeres-nora-musorvezetonek-jobban-tetszik-a-hajlekonysag-mint-a-kidolgozott-izmok.htmlA gyönyörű műsorvezető nádszálvékony, légies alakjával pillanatok alatt bárkit levesz a lábáról, ezért gondoltam, meginvitálom egy jógaórára, és biztos voltam benne, jól állnak majd neki a nyakatekert testtartások. Ez Zsír!--Debreczeni Zita: "Modellként állandóan nézték a súlyomat!"http://www.life.hu/ez-zsir/20160310-debreczeni-zita-sulyat-folyamatosan-ellenoriztek-kiallt-palvin-babri-mellett-video.htmlA ma már fotósként dolgozó sztár egykoron még a kamera másik oldalán dolgozott. Ahogy ő is fogalmazott, a modellek világában nem mindegy, hogy hány kiló az ember. Ez Zsír!--Speciális robotkarral emelgeti a nehéz súlyokat a félkarú testépítőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160309-mak-okun-felkaru-testepito-robotkarral-edz.htmlMak Okun egy 24 éves testépítő az egyesült államokbeli Arizonából, aki egy veleszületett rendellenesség miatt fél karral éli az életét, és végzi ugyanazokat a gyakorlatokat, mint egészséges társai. Ez Zsír!--Berki Krisztián dagadó izmaitól leesik az állad - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20160310-berki-krisztian-edzotermes-fotot-posztolt-tricepszgyakorlat-a-sztartol-foto.htmlAz Édes Élet sztárja szinte minden nap meglátogatja a legközelebbi edzőtermet. Persze ezt dokumentálja is a közösségi oldalán, melyen újabb gyöngyszemet találtunk. Ez Zsír!--Jakabos Zsuzsa teste bírja a kemény edzésekethttp://www.life.hu/ez-zsir/20160308-jakabos-zsuzsa-elarulta-hogy-jol-birja-a-terhelest-es-a-kemeny-edzeseket.htmlA sportoló a Sierra Nevada-i magaslatokra készül a negyedik olimpiája előtt, hogy a 2000 méter fölötti magasság jótékony hatásai javítsanak a teljesítményén, és csak úgy hasítson a medencében. Ez Zsír!OrigoAz 5 legjobb zsírégető zöldséghttp://www.life.hu/ez-zsir/20160304-zsiregeto-zoldsegek.htmlA bőséges zöldségfogyasztás az egészséges étkezés és a diéta szerves része. Néhánnyal ráadásul különösen jól jársz, hiszen nemcsak, hogy tele vannak vitaminnal, de egyáltalán nem hizlalnak, sőt, az anyagcserét is gyorsítják. Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.