Lajtai Kati: "Alig várom a kisbabám első reakcióit"

Forrás: Marton Szilvia -
terhesség Lajtai Kati kisbaba dal videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 38 éves énekesnő már alig várja, hogy kezdetét vegye a TV2 legújabb tehetségkutatója. A műsor alatt figyelni fogja, hogy kisfia hogyan reagál a zenére. 

A Kismenők zsűritagja nyárra várja első gyermekét. A boldog kismama elárulta, nagyon kíváncsi, hogy ha majd nagyobbacska lesz a pocaklakója, vajon fog-e reagálni a résztvevők produkcióira.

A Katival készült interjút itt nézheted meg:

Aki állatot öl, annak az ember lesz a következő? http://www.life.hu/csalad/20160310-allatvedelem-gyerekek-akik-allatokat-kinoznak.html"...Egyszer és mindenkorra felelős lettél azért, amit megszelídítettél" - kissé elcsépeltnek tűnhet Exupery idézetével kezdeni egy cikket, azért döntöttem mégis mellette, mert nem is lehetne jobban megfogalmazni azt az igazságot, és a társadalom azon kötelességét, amelyet az emberiség a mai napig semmibe vesz. Ez pedig a felelősség: felelősségvállalás magunkért, a környezetünkért és minden élőlényért. CsaládThinkstockMegdöbbentő! Cindy Crawford tiszta anyjahttp://www.life.hu/csalad/20160310-megdobbento-a-hasonlosag-cindy-crawford-es-az-anyja-kozott.htmlA gyönyörű szupermodell nem sűrűn mutatja meg édesanyját a nyilvánosságnak, de most az egyszer egy különleges alkalom miatt kivételt tett. Család--A legfinomabb medvehagymás receptek egy helyenhttp://www.life.hu/csalad/20160308-a-legfinomabb-medvehagymas-receptek-egy-helyen-fasirt-leves-es-pogacsa.htmlA melengető napsugarak mellett a medvehagymáért vagyunk leginkább hálásak márciusban. Tegye fel a kezét, aki nem szereti ezt az isteni növényt, amelyet talán a legtöbbféleképpen tudunk a konyhában felhasználni. Kezdődik a szezonja, íme, a Life.hu kipróbált, kedvenc és megunhatatlan receptjei. Család--Queen Latifah: "Készen állok az anyaságra"http://www.life.hu/csalad/20160309-queen-latifah-negyvenot-evesen-anyuka-szeretne-lenni-a-szineszno-kesznek-erzi-magat.htmlA színésznő a minap őszintén nyilatkozott az érzésieről és a vágyairól: 45 évesen úgy gondolja, hogy megérett az anyaságra. Család--Nők, akik megváltoztatták a világothttp://www.life.hu/csalad/20160307-nok-napja-marcius-8-tehetseges-nok-akik-megvaltoztattak-a-vilagot.html1857. március 8-án mintegy negyvenezer textilipari munkásnő sztrájkolt New Yorkban egyenlő béreket és munkaidő-csökkentést követelve. 1910-ben, a II. Nemzetközi Szocialista Nőkongresszuson határozták el, hogy a sztrájk emlékére bevezetik a nemzetközi nőnapot. 160 évvel a sztrájk után, a modern kor emberének szinte hihetetlen, hogy ezen a jeles napon eredetileg a női egyenjogúságért vívott harcra emlékezünk. Család--Megjelent az első hivatalos fénykép Svédország kis hercegérőlhttp://www.life.hu/csalad/20160308-viktoria-sved-hercegno-kisfia-oszkar-herceg-elso-hivatalos-fenykepe.htmlElkészült Viktória svéd koronahercegnő és férje, Dániel herceg újszülött kisfia, a kis Oszkár herceg első hivatalos fotója. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.