Húsvétra hangolódva - 2016 legvidámabb dekorációi

Forrás: Thinkstock -
otthon ünnep húsvét dekoráció lakberendezés dizájn
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén meglepően korán kopogtat be a húsvét, ideje hát lassacskán hozzálátni otthonod kidekorálásához. Hogy segítségedre legyünk, szétnéztünk a lakberendezési áruházak idei kínálatában, és összeállítottuk a Life.hu kedvenc húsvéti, tavaszi témájú díszeinek, kiegészítőinek listáját.

Idén a színes, mókás, vidám hangulatot árasztó darabokra koncentráltunk, olyanokat válogattunk, amelyekért a gyerekek, de a gyereklelkű felnőttek is garantáltan odáig lesznek.

Forrás: Thinkstock

Kellemest a hasznossal

Húsvét közeledtével a boltok polcai megtelnek különböző tavaszi színekben pompázó lakásfelszerelésekkel, kiegészítőkkel, amelyek amellett, hogy derűvel töltik meg a lakást, még a hasznodra is válnak. Ha lakásodat ünnepi díszbe szeretnéd öltöztetni, ne csak szimpla dekorációban gondolkozz, a hétköznapi kiegészítőkön is csavarhatsz egyet, például egy tojáshéj alakú tállal.

1. Tschibo-húsvéti tojásfestő készlet 2995 forint 2. Butlers-szalvéta 990 forint 3. Ikea-pohár szett 1290 forint 4. Kika-kerámia tál 1999 forint 5. Tshibo- tojásfőző mikrohullámú sütőhözszettben 2695 forint 6. Ikea-székpárna 2490 forint

Cukiság a köbön

Ha húsvét, akkor jöjjenek a cuki nyuszik, csibék, bárányok, na meg persze a hímes tojások! Ezek természetesen inkább eye candyként funkcionálnak, különösebb rendeltetés nélkül. A lényeg, hogy minél cukibbak és mókásabbak legyenek. Íme a kedvenceink.

1. Kika-bárány 2999 forint 2. Butlers-plüss csibe 1590 forint 3. Ikea plüss nyúl 1990 forint 4. Stile Interio-nyuszi gyertya 990 forint 5. Stile Interio-felakasztható fa tojás 690 forint 6. Kika-üvegtojás 899 forint

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.