Hatalmasat nőtt Kimi Raikkönen kisfia: Fotó!

kisfiú Forma-1 Kimi Räikkönen Minttu Virtanen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezen a hétvégén startol a száguldó cirkusz 2016-os évada, vagyis a Forma-1 rajongóknak már nem kell sokat várniuk, hogy kedvenceik újra kiguruljanak az aszfaltcsíkra, és versenybe szálljanak a világ legyorsabbjának járó címért.

A tesztek és előkészületek mellett azonban nem árt figyelni a pilóták magánéletére is, legfőképpen Kimi Raikkönenére, aki 36 évesen boldog apuka. Kedvese, Minttu Virtanen pedig időnként megmutatja követőinek, milyen nagyot is nőtt a kis trónörökös. Íme Robin:

Forrás: Instagram/minttuvirtanen

Raikkönen ezt a feszes popsit érintheti nap mint nap

A Forma-1-es világbajnok kedvese, Minttu Virtanen a minap egy igen szexis képet tett közzé magáról, csodás alakjáról, illetve a tomporáról. Lesd meg csodás alakját!
57 évesen negyedszer lesz apa Alec Baldwin: Így gömbölyödik a neje pocakjahttp://www.life.hu/csalad/20160315-alec-baldwin-57-evesen-negyedszer-lesz-apa-gy-gombolyodik-hilaria-baldwin-pocakja.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Hilaria Baldwin harmadik gyermekével várandós. Ez pedig azt jelenti, hogy a háromszoros Golden Globe-díjas amerikai színész, producer és rendező negyedszer is apa lesz. Család--Cindy Crawford és lánya úgy néznek ki, mint két tojáshttp://www.life.hu/csalad/20160315-cindy-crawford-es-lanya-kaia-gerber-vogue-cimlapon-osztoztak-es-olyanok-mint-ket-tojas.htmlAz már biztos, hogy a modell lánya remek géneket örökölt, amit ki is használ. Már 13 évesen is pózolt a Vogue-nak, most pedig anyukájával osztozik a címlapon. Család--Női sorsok a magyar forradalom és szabadságharc idejénhttp://www.life.hu/csalad/20160311-nok-az-1948-1949as-forradalom-es-szabadsagharc-idejen.htmlPetőfi Sándor, Jókai Mór, Vasvári Pál vagy éppen Táncsics Mihály - nevek, amelyek egybeforrtak Magyarország újkori történetének egyik legmeghatározó eseményével, az 1848-49-es forradalommal és szabadságharccal. Bátor, elszánt férfiak voltak, akik félelmet nem ismerve álltak ki elveikért. Ám esetükben is igaz az a közismert mondás, miszerint minden sikeres férfi mögött egy erős nő áll. CsaládOrigoSegítség! A 32 éves barátom szájon csókolja a szüleithttp://www.life.hu/csalad/20160314-egeszseges-e-ha-a-szulok-szajon-csokoljak-a-gyereket.htmlNéhány hete Berki Krisztián kapcsán került górcső alá a téma, miszerint egészséges-e, ha a szülő szájon csókolja a gyerekét. A Berki Krisztiánról és kislányáról, Natasa Zselykéről készült képek enyhén szólva is megosztották a hazai közvéleményt, pedig esetük kifejezetten visszafogottnak mondható. Van, amikor az szülői szeretet a gyerekek felnőttkorában sem ismer határokat. CsaládElképesztő! Hatalmasat nőttek Tobey Maguire gyerekeihttp://www.life.hu/csalad/20160314-tobey-maguire-gyerekei-hatalmasat-nottek.htmlNagyon rég láttuk már a Pókember egykori sztárját, aki mostanában inkább apai szerepben tündököl. Család--Roberto ínycsiklandó húsvéti menüje - Mennyei vendégváró falatokhttp://www.life.hu/csalad/20160313-rostas-robert-a-life-hu-sefje-husveti-medvehagymas-kenyeret-es-tojaskremet-keszit.htmlTedd az idei húsvétot igazán felejthetetlenné a Life.hu séfjének, Rostás Róbertnek segítségével. A következő két hétben három olyan különleges húsvéti menüsort ajánlunk figyelmedbe, amelyekkel garantáltan leveszed majd a vendégsereget a lábáról. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.