Istenes Bence az apaságról: "Nem félek tőle!"

Fotó: Szabó Gábor/Origo -
Csobot Adél baba terhesség szülés Istenes Bence apaság várandósság gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyelőre semmit nem változott Istenes Bence és párja, Csobot Adél élete a várandósság alatt, és már mindketten nagyon várják a kis trónörökös születését.

Még néhány hónap, és megszületik Istenes Bence és Csobot Adél első közös gyermeke, akit a hírek szerint nyár elejére vár a fiatal sztárpár. A népszerű műsorvezető az ezzel kapcsolatos érzéseiről beszélt őszintén a Life.hu riporterének - a videót alább tekintheted meg:

Nicole Kidman: "Bár ne így lenne, de végeztem a babákkal"http://www.life.hu/csalad/20160303-nicole-kidman-szineszno-nem-tervez-tobb-gyereket.htmlBár megfordult a fejében egy ötödik gyermek vállalása, a 48 éves színésznő mégsem tervez már több csemetét férjével, Keith Urbannel. Család--Megvan a svéd trónörökös neve! Így hívják Viktória hercegnő második gyermekéthttp://www.life.hu/csalad/20160303-viktoria-sved-hercegno-masodik-gyermekenek-a-neve-oscar-carl-olof.htmlA kedden született trónörökös a hírek szerint az Oscar Carl Olof nevet kapta, és a Skane hercege megszólítás illeti majd. Család--Bréking! Apa lesz a Maroon 5 szexi énekese, Adam Levinehttp://www.life.hu/csalad/20160311-adam-levine-a-maroon-5-enekesenek-felesege-behati-prinsloo-terhes.htmlA zenész felesége, Behati Prinsloo a hírek szerint a harmadik-negyedik hónapban jár. Család--Hatalmasat nőtt Angelina Jolie fia, Paxhttp://www.life.hu/csalad/20160305-angelina-jolie-es-brad-pitt-orokbefogadott-fia-pax-jolie-pitt-hatalmasat-nott.htmlAlig lehet ráismerni az Oscar-díjas színésznő és Brad Pitt immár 12 éves fiára - fotó lentebb. Család--Jövőbeli gyerekeiről beszélt Puskás Petihttp://www.life.hu/csalad/20160303-puskas-peti-enekes-jovobeli-gyerekeirol-beszelt.htmlA népszerű magyar énekest a Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté faggatta arról, mivel fogja etetni a még meg nem született gyermekeit. Család--Először ment síelni a gyerekekkel Katalin hercegné és Vilmos herceghttp://www.life.hu/csalad/20160307-katalin-hercegne-vilmos-herceg-es-a-gyerekeik-sielni-mentek-a-francia-alpokba.htmlCambridge hercege és hercegnéje a hírek szerint egy hosszú hétvégét tölt két gyermekükkel valahol a francia Alpokban. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.