ÉNB Alexa: "Különlegesnek tartom magam"

Forrás: RTL Klub -
ÉNB Alexa magabiztosság Éjjel-nappal Budapest kritikus szépség külső önbizalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Éjjel-Nappal Budapest sztárja tudja, hogy mik a gyengeségei, és melyek azok a külső tulajdonságai, amelyeket érdemes hangsúlyoznia - ebben rejlik az önbizalma.
Forrás: RTL Klub
Rajta minden jól áll: elképesztően dögös ruhában jelent meg Jennifer Lopezhttp://www.life.hu/trend/20160311-jennifer-lopez-enekesno-elkepesztoen-dogos-alakja.htmlKeveset hagyott a fantáziára az énekesnő rövid, több helyen is kivágott ruhácskája. Trend--Lilu a plasztikai műtétekről: "Soha nem mondom, hogy soha"http://www.life.hu/trend/20160317-lilu-musorvezeto-a-plasztikai-mutetektol-nem-zarkozik-el.htmlA műsorvezető egyelőre nem gondolkodott azon, hogy sebészkés alá feküdjön, ennek ellenére nem akar elzárkózni ennek lehetőségétől sem. Trend--Megszaladt a botox? Plasztikrémként lépett színpadra Olivia Newton-Johnhttp://www.life.hu/trend/20160305-olivia-newton-john-enekesno-a-plasztikai-mutetek-miatt-felismerhetetlen-lett.htmlA 67 éves színésznő fénylő, extrasima arccal adott koncertet Sao Paolóban. Trend--"Sajnálom, hogy nem lett rövidebb" - Ollóval esett neki a hajának Varga Izabellahttp://www.life.hu/trend/20160305-varga-izabella-a-baratok-kozt-szinesznoje-olloval-esett-neki-a-sorozatban-a-hajanak.htmlA Barátok közt sztárja Balogh Nóra szerepében kurtította meg tincseit a sorozatban. Trend--Robert Pattinson lett a Dior Homme kollekciójának új arcahttp://www.life.hu/trend/20160302-robert-pattinson-szinesz-lett-a-dior-homme-reklamarca.htmlA filmvászonról a divatiparba: az Alkonyat és a Harry Potter sztárja szerepel a francia divatház legújabb divatkampányában. TrendOrigoAlig lehet ráismerni Meg Ryanre! Plasztikrém lett a színésznőbőlhttp://www.life.hu/trend/20160304-meg-ryan-szinesznore-nem-lehet-raismerni-a-sok-plasztikai-mutet-miatt.htmlA romantikus filmek egykor bájos szépsége mára csak árnyéka egykori önmagának. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.