Kell ennél több inspiráció? Jessica White teste kéjes érzéssel jutalmazta meg őt, az edzésekért cserébe!

A Sports Illustrated gyönyörű testű modellje arcpirító történetet osztott meg  egy vele készült interjú során. Nem meglepő, hogy Jessica rengeteget edz azért, hogy formában tartsa testét, ám egy alkalommal a jóleső fáradtságon kívül más érzéseket is kiváltott belőle a mozgás.

Forrás: AFP

Éppen a fenekét formáló guggolásokat végezte személyi edzőjének társaságában, amikor jött a mindent elsöprő érzés. „A guggolásokat csináltam, és hirtelen azt éreztem, hogy húúú… ez aztán tényleg nagyon jó” – számolt be az esetről a Bikini.com-nak. Hozzátette, nem tudja pontosan, mi történt, valószínűleg összeszorította a hüvelyizmait is edzés közben, de annyi biztos, hogy utána rögtön a fürdőszoba felé vette az irányt. A riporter azt tanácsolta neki, adjon ki egy videót az orgazmust okozó gyakorlatról, biztos, hogy nagy sikere lenne!

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!