Ha még nem próbáltad a szezon új színeit, akkor itt a remek alkalom! A hamvas rózsa és a derűs kék mellett, itt lesz még a szürkéslila, a barack, a kagylóhéj, a jegeskávé, a pipakék, a fiestapiros, a zöld villanás, valamint a boglárkasárga. Kombináld a színeket a legújabb technikákkal.

New technique 1.: Csak fent!Nagyon izgalmas csak a felső szemhéjon villantani. Tedd az új kedvencedet a mozgó szemhéj egészére, és egy sötétebb harmonizáló árnyalattal húzz egy színes tusvonalat. Szempilláidat fekete spirállal fesd ki hozzá. Ajkad színe legyen kontrasztos a szemhéjadon használt színnel.

Forrás: Thinkstock


New technique 2.: Egy szín tisztán!Üdítően friss hatásra vágysz? Akkor használd tisztán a színt. Azaz csak egy színnel fesd ki alul-felül a szemed, mint egy finom, füstös hatású szemfestésnél. Azzal, hogy hagyod csak azt az egy színt érvényesülni, megőrzöd a frissességét. Mélyítéshez elegendő egy fekete szempillaspirál, hogy a szín életre keljen. Fokozd az érzékiség hatását egy barackos vagy halvány rózsaszín ajakrúzzsal.

Forrás: Thinkstock


New technique 3.: Két színnel kombinálva!Ha nem tudsz választani az új színek közül, akkor párosíthatod is őket. Friss hatáshoz érdemes kipróbálni a sárgát zölddel, vagy a derűs kéket a pipakékkel kombinálva. Természetes hatáshoz próbáld ki a jegeskávét egy hideg barnával. Jól mutat még a kagylóhéj-bronz párosítás is. Különleges alkalomra válaszd a pipakéket sárgával, vagy a szürkéslilát feketével párosítva: nagyon izgalmas, füstös hatású sminket lehet ezekkel a trendi árnyalatokkal készíteni. A szemhangsúlyos sminkhez jól illik a hamvas rózsa, a jegeskávé és akár a barackárnyalatú ajakrúzs vagy a fiestapiros. 

Forrás: AFP/Jp Yim
Marilyn Monroe így csinálta – Szépségtrükkök Hollywood aranykorából
Greta Garbo, Marlene Dietrich, Marilyn Monroe, Elizabeth Taylor – csak néhány név a legnagyobb dívák közül, akik Hollywood aranykorában éltek. Szépségük titkait annak idején hét lakat alatt őrizték. Rejtélyes világukba most Larion Oscar ad betekintést!