Egy szexi egyetemi tanár lett az Emporio Armani új arca

Forrás: Instagram/Pietro Boselli -
fashion week tudomány modell Olaszország matematika Armani tanár egyetem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pietro Boselli, az londoni University College tanárával fogja népszerűsíteni az olasz márka legújabb kollekcióját.

A 28 éves Pietro Boselli lesz az Emporio Armani új modellje - írja a Hello! magazin. A University College London tanára, akit több mint 900 ezren követnek Instagram-oldalán, saját bevallása szerint fiatalkorában modellkedett, de a tudományos pályája miatt felhagyott vele egy időre.

Forrás: Instagram/Pietro Boselli

Bizonyos értelemben szégyelltem, mert azt gondoltam, az akadémiai világ lenéz engem ezért

Radics Gigi álomszép ruhakölteményben pózolthttp://www.life.hu/trend/20160321-radics-gigi-enekesno-alomszep-ruhakoltemenyben-pozolt.htmlDarázsderék és csillogó-villogó kisestélyi, az énekesnő tudja, hogyan kell Amerikában stílusosan megjelenni. Trend--Tavaszi zsongás – színpompás sminkek húsvétra!http://www.life.hu/trend/20160323-szinpompas-sminkek-husvetra.htmlHa még nem próbáltad a szezon új színeit akkor itt a remek alkalom! A hamvas rózsa és a derűs kékmellett, itt lesz még a szürkéslila, a barack, a kagylóhéj, a jegeskávé, a pipakék, a fiestapiros, a zöld villanás, valamint a boglárkasárga. Kombináld a színeket a legújabb technikákkal. Trend--Így néz ki most Madonna 19 éves lánya, Lourdes - Fotó!http://www.life.hu/trend/20160323-madonna-lanya-lourdes-egyre-inkabb-hasonlit-az-edesanyjara-modell-lett-foto.htmlA világsztár gyermeke megkapta élete első modellmunkáját, méghozzá az ismert divattervezőtől, Stella McCartney-tól. Persze az első képek már nyilvánosságra is kerültek. TrendOrigo5 ruhadarab, ami nem hiányozhat a tavaszi gardróbodbólhttp://www.life.hu/trend/20160322-5-ruhadarab-ami-nem-hianyozhat-a-tavaszi-gardrobodbol.htmlMárcius elseje óta tűkön ülünk, hogy végre újra elővehessük a szekrény mélyéről a tavaszi ruháinkat. Felmérve összegyűjtögetett darabjainkat és a boltok felhozatalát, a következő gardróbfrissítési tervet állítottuk össze.TrendOrigoMelanie Griffith, a plasztikrém: így tette tönkre a botox a színésznő arcáthttp://www.life.hu/trend/20160320-melanie-griffith-szineszno-kulsejet-es-szepseget-tonkretette-a-botox-es-a-plasztikai-mutetek.htmlAlig lehet ráismerni az egykor gyönyörű arcú Melanie Griffithre. Trend--Irina Shayk hullámos, szőke fürtökkel forrósítja a hangulatothttp://www.life.hu/trend/20160321-irina-shayk-szokere-festette-barna-hajat-egy-fotozas-kedveert.htmlA gyönyörű modell eddig barna hajzuhatagával borzolta a kedélyeket, most viszont az átalakulásával. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.