Victoria és David Beckham egyetlen szem lánya állítólag édesanyja egykori együttese, a Spice Girls minden táncmozdulatát ismeri, híres anyukája pedig nagyon büszke minderre.

Még csak 4 éves, de az egyébként nagyon fiús Harper Seven Beckham már betéve tudja a Spice Girls minden táncmozdulatát - árulta el a GQ magazinnak David Beckham. Az exfutballsztár szerint lánya és felesége a minap együtt nézték meg a világhírű lánybanda filmjét, a Spice World-öt, és elmondása szerint Harper Victoriával együtt végigtáncolták az egészet.

Forrás: AFP/Don Emmert

"Néhány héttel ezelőtt leadta valamelyik tévécsatorna, és a kislányunk meg akarta nézni. Így Victoria leült vele megnézni, aztán már vele együtt csinálta a mozdulatokat és énekelték a dalokat" - mondta el a magazinnak az évszázad férfimodelljének kikiáltott David Beckham.

Hollywood legtrendibb sztárgyermekei
Híres papával és mamával a gyerek is csak híres lehet - a világhírrel pedig megfelelő öltözködés is jár, hiszen árgus szemek figyelik a család minden lépését. Annál nagyobb botrányt pedig ki tudna elképzelni, minthogy valamelyik celebgyerek kitérdelt mackóalsóban indul a játszótérre. A Life.hu cikkéért kattints ide!