A várandós Dundika nehezen viseli, ha idegenek fogdossák a pocakját

Forrás: Instagram/ Majka -
terhesség Dundika várandós Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dundika és Majka már alig várja, hogy második gyermekük világra jöjjön, ráadásul úgy tűnik, hogy már a kicsi sem bír magával: egyre többet mozgolódik.

Majka kedvese, Majoros Hajni mindkét terhessége felfigyelt rá, hogy az emberek a kismama pocak láttán rögtön úgy érzik, hogy megtapogassák az anyuka gömbölyödő pocakját, ennek ellenére Majka nem meri megfogni párja pocakját, pedig már első kisfiuk Marián is ismerkedik a pocaklakóval.

David Beckham a tenyerén hordozza lányát http://www.life.hu/csalad/20160325-david-beckham-es-lanya-fotojatol-te-is-elolvadsz.htmlDavid Beckham gyermekeivel randizott csütörtökön, és egy jó apához híven, amikor egyetlen lánya elfáradt, rögtön a karjaiba kapta. CsaládAFPMegható levelet írt egy rákos kislány anyukája J.K. Rowlingnakhttp://www.life.hu/csalad/20160317-meghato-levelet-irt-egy-rakos-kislany-anyukaja-j-k-rowlingnak.htmlChrissy Hart kislánya a múlt héten halt meg rákban, ám az édesanyja közel egy hónapja egy levélben fejezte ki háláját a Harry Potter írójának. A kislány ugyanis rajongott a könyvért, emellett a történetek elterelték a figyelmet a szörnyű betegségéről, és elrepítették egy olyan világba, amiből rengeteg erőt merített, az élethez, és a közelgő halál feldolgozásához is. Család--Jennifer Aniston elárulta a jól működő házasság titkáthttp://www.life.hu/csalad/20160311-jennifer-aniston-elarulta-a-jol-mukodo-hazassag-titkat.htmlJennifer Aniston és Justin Theroux nyolc hónapja mondták ki a boldogító igent, de elmondásuk szerint még mindig úgy érzik magukat, mintha nászúton lennének. A színésznő most elárulta mi a titkuk. Család--Kiderült kivel randizik Rubint Réka a férje helyetthttp://www.life.hu/csalad/20160309-rubint-reka-masik-pasival-randizott.htmlRubint Réka egy családi pillanattal örvendeztette meg rajongóit az Instagram-oldalán. Egy randevú erejéig ugyanis lecserélte férjét a kis Norbira. Család--Terhes a dadus, aki miatt Gwen Stefani és Gavin Rossdale elváltakhttp://www.life.hu/csalad/20160307-terhes-az-a-dadus-aki-miatt-elvalt-gwen-stefanie-es-gavin-rossdale.html13 év házasság, és 3 gyerek után Gavin Rossdale házon belül, a dadussal csalta meg Gwen Stefanit, ezek után pedig nem meglepő, hogy elváltak. A dadusról nemrég kiderült, hogy terhes, de vajon ki az apa? Család--Így mókázott Jennifer Garner és Ben Affleck a fiuk születésnapjánhttp://www.life.hu/csalad/20160305-igy-mokazott-jennifer-garner-es-ben-affleck-fiuk-szuletesnapjan.htmlItt egy példa arra, hogyan is kezeljük normálisan a szakítást. Jennifer Garner és Ben Affleck házasságának 10 év után válás lett a vége, mégis együtt bohóckodott a család a legkisebb fiuk, Samuel 4. születésnapján. CsaládAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.