Damu Roland válik - "Állandóan rettegtem, mi lesz, ha azt állítja, hogy én bántom"

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Damu Roland alkoholfogyasztás válás alkoholizmus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beadja a válópert Damu Roland. A színész azt mondja, képtelen elviselni, hogy a felesége folyton részeg. A helyzet szomorúságát csak fokozza, hogy a pár  hamarosan gyermekáldás elé néz, a feltehetően alkoholszindrómával születő kicsi felnevelésére pedig sem az anyja, sem az apja nem alkalmas.

A Blikk arról ír, hogy Damu Londonban élő unokahúga, Zita vállalja a baba gyámságát. "Londonban élek és dolgozom, szép házunk van. A vér kötelez, hogy elvállaljam a gyámságot, mert akkor lesz esélye Rolandnak, hogy később édesapjaként megkaphassa a kislányát" – magyarázta.

"Engem még nem kérdezett meg a gyámhatóság, hogy mit szeretnék, de Edina nővére állítólag vállalta a gyámságot. Az asszony válik, nincs megfelelő anyagi háttere, még a villanyt is kikapcsolták náluk egy időre. Nem biztos, hogy Maja mindent megkapna ott, ahogy az intézetben igen" – nyilatkozta Damu, és hozzátette, hogy időnként rettegett Edinától.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"A börtönben nem féltem ennyire, ott is nyugalmasabb volt. Nem is bírom tovább a helyzetet, elválok. Azt mondja, miattam iszik, holott én már a harmadik férje vagyok, és húsz éve küzd az alko­hollal" – mondta a színész. "Edina az édesanyjának is nekiment, amikor pénz kellett italra, betörte az ajtóüveget. A nagynéném állt közénk, amikor ugyanezért rám támadt. Nemrég elesett, felrepedt a szája, összetörte magát. Jó, hogy nem voltam otthon, állandóan rettegtem, mi lesz, ha azt állítja, hogy én bántom. Nem csak azért élt velünk hetekig a nagynéném, hogy elzárja az italtól, tanúra is szükség volt, hogy nem én bántom" – tette hozzá.

"Vannak alkoholproblémáim, de nem igaz, hogy állandóan részeg vagyok. Rolandot folyton kérlelem, hogy jöjjön haza. Arról szó sem lehet, hogy intézetbe kerüljön a lányom. A testvérem fogja hazavinni, én pedig odaköltözöm hozzájuk. A gyámügy esélyt ad, ha látják, hogy el tudom látni a gyerekemet, akkor visszakaphatom a felügyeleti jogot" – mondta Edina.

A Bors arról ír, hogy a volt pár babája idő előtt a világra jöhet. "Ha a baba beteg lesz, meggyógyíttatjuk. Ez a veszély az orvosom szerint minden tizedik szülőnél bekövetkezik" – magyarázta a várandós asszony. "Életem legnehezebb időszakát élem Roland miatt, de a kislányom miatt muszáj erősnek lennem. Ő lesz a családom, mert, gondolom, a férjemre nem számíthatok. Nagyon jó színész, elképesztő módon tud hazudni, én is elhittem minden szavát. Éle­tem legnagyobb csalódása ő. Megvádolt azzal is, hogy összement a pocakom. Nem látott már több mint egy hónapja, így honnan tudhatná? Ezúton üzenem neki, nem fogytam, a pocakom szépen gömbölyödik, és a pici lányunk a vizsgálatok szerint teljesen rendben van, olyannyira, hogy már áprilisban megszülhetek, mivel annyira érett!" – üzente a lapon keresztül Edina a férjének.

Igazi kis divatdiktátor Berki Natasa Zselykehttp://www.life.hu/csalad/20160320-igazi-kis-divatdiktator-berki-natasa-zselyke.htmlSzuperdivatos holmik, "modellkarrier", bájos arcocska: a kis Natinak mindene megvan ahhoz, hogy az egyik legmenőbb sztárcsemete legyen. CsaládOrigoSarka Kata smink nélkül, kedvence, Tara kócosan kívánt jó éjszakáthttp://www.life.hu/csalad/20160320-sarka-kata-smink-nelkul-tara-kutyaval.htmlSarka Kata a közösségi oldalain gyakran pózol kutyusai társaságában. CsaládOrigoMindenórásan is gyakorol a rúdtáncosnő - A netezők kiakadtakhttp://www.life.hu/csalad/20160319-terhesen-is-gyakorol-a-rudtancosno-cleo-hurricane.htmlCleo Hurricane néven vált ismertté, és azzal robbantotta fel a netet, hogy hónapos terhesen sem hagyott fel a rúdtánccal a 36 éves nő. Család--Csobot Adél pocija napról napra gömbölyűbbhttp://www.life.hu/csalad/20160312-csobot-adel-varandos-pocija-naprol-napra-nagyobb.htmlMintha csak ma lett volna, hogy megtudtuk, a törékeny énekesnő, Csobot Adél babát vár. A gyönyörű kismama a várandóssága mindennapjaiba a rajongóit is beavatja, akik minden bizonnyal alig várják már, hogy megszülessen a pici. CsaládOrigoDundika megmutatta pocakját - Friss fotó a gyönyörű várandós anyukárólhttp://www.life.hu/csalad/20160312-dundika-megmutatta-pocakjat.htmlSzépen gömbölyödik már Dundika pocakja és ezt Majka kedvese a közösségi oldalain meg is mutatta. Család--Liv Tyler babát várhttp://www.life.hu/csalad/20160109-liv-tyler-babat-var.htmlA színésznő az Instagramján jelentette be, hogy simét állapotos. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.